Home Vehicles πŸ’₯PROTON SAGA 𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑 𝐅𝐀𝐒𝐓 π’π“πŽπ‚πŠ, KELANA JAYA😊

πŸ’₯PROTON SAGA 𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑 𝐅𝐀𝐒𝐓 π’π“πŽπ‚πŠ, KELANA JAYA😊

20
0

SAGA STANDARD & PREMIUM 2023

TESTIMONI
Alhamdulillah, lepas juga loan saya untuk miliki kereta X50. Kereta idaman saya sebab #cantik dan #berpatutan dengan harga. Yang nak cari kereta sy rekemen utk beli dgn en #midonproton. Sng dan cpt berurusan dgn #midonproton. Saya dpt beli kereta ni walaupun baru kerja dan downpayment rendah 😍 – Kak Jue dr Klang
.
https://wa.link/01156707445nakpromo https://wa.link/01156707445nakpromo
https://wa.link/01156707445nakpromo
.
===================================
5 Sebab korang kena beli dengan #midonproton
===================================
βœ…Downpayment Rendah dan Mampu milik (yang nak zero dp atau full loan pun boleh je bincang)
βœ…#freedelivery KERETA sehingga ke depan pintu rumah. Syok kan!
βœ…Nak #Tradein kereta lama pun boleh. Harga trade in kami ambil tinggi, insyaAllah.
βœ…#midon berpengalaman bekerja dengan used car, perodua dan sekarang Proton sudah lebih 10tahun.
βœ…Bila lebih ramai support #midon untuk jadi Top Sales. Lebih ramai org #midon boleh bantu untuk miliki kereta Proton Idaman ramai ni.
.
.
https://wa.link/01156707445nakpromo
https://wa.link/01156707445nakpromo
https://wa.link/01156707445nakpromo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.