Home Education & Training Kelas Digital Marketing Khas untuk Property Agent/ Agency

Kelas Digital Marketing Khas untuk Property Agent/ Agency

92
0

Marketing Property M-Niaga

Pakej untuk 100 orang pertama sahaja RM 200

Kelas 1 hari Digital Marketing (value RM 3000)
✅Personal branding
✅Teknik Ambil gambar PRO
✅Edit video mahir Kinemaster
✅Jana Income Dengan Youtube

Bagi 3 video (3-10min) Value RM1500
Iklan 90 hari @3 bulan M-Niaga Value RM300
Ebook -7 teknik buat duit Jadi Youtuber Berjaya

Total value RM4800 | Offer RM300

Promosi untuk 100 pertama sahaja

Offer untuk REN

Channel kami
www.m-niaga.com.my

Youtube
M niaga TV
https://youtube.com/@mniagatv

Digital Marketing Video

Video marketing boleh buat sendiri, jimat kos.

Boleh buat video banyak tak perlu minta tolong orang. Boleh jadi YouTuber, tiktoker DLL. Yang paling penting anda punyai kemahiran sendiri, pasti menyeronokkan.

Kursus ini merangkumi segala-galanya daripada asas penciptaan video kepada teknik lanjutan untuk merakam dan mengedit kandungan gred profesional. Anda akan belajar cara membangunkan strategi pemasaran video, mengoptimumkan video anda untuk media sosial dan mengukur kejayaan kempen anda.

Hubungi kami (klik di sini)

Latihan Hands-On

Kursus Pemasaran Video Telefon Pintar kami menawarkan latihan praktikal yang membolehkan anda mempraktikkan kemahiran baharu anda dengan segera. Anda akan belajar cara mencipta kandungan video yang menakjubkan hanya menggunakan telefon pintar anda, dengan panduan langkah demi langkah daripada kami.

Hubungi kami (klik di sini)

Kurikulum Komprehensif

Kursus ini merangkumi segala-galanya daripada asas penciptaan video kepada teknik lanjutan untuk merakam dan mengedit kandungan gred profesional. Anda akan belajar cara membangunkan strategi pemasaran video, mengoptimumkan video anda untuk media sosial dan mengukur kejayaan kempen anda.

Hubungi kami (klik di sini)

Pembelajaran Fleksibel

Sama ada anda seorang profesional pemasaran yang ingin meningkatkan kemahiran anda, pemilik perniagaan yang ingin mencipta video anda sendiri, atau sekadar seseorang yang berminat untuk pemasaran video, kursus kami sesuai untuk anda. Selain itu, dengan penjadualan yang fleksibel dan akses atas permintaan kepada bahan kursus.

Hubungi kami (klik di sini)

Tingkatkan Jenama Anda Dengan Video Telefon Pintar Yang Memukau

Dalam kursus praktikal ini, anda akan belajar cara mencipta kandungan video yang menakjubkan menggunakan hanya telefon pintar anda, membuka kunci kuasa alat ini di mana-mana untuk mendorong penglibatan dan meningkatkan jenama anda. Sama ada anda seorang pemasar, pemilik perniagaan atau pencipta kandungan, kursus ini direka bentuk untuk membantu anda menguasai seni pemasaran video mudah alih dan mencapai matlamat anda.

Hubungi kami (klik di sini)

Buka Kunci Kuasa Pemasaran Video

Dari konsep hingga penyampaian akhir, kami bekerjasama rapat dengan pelanggan kami untuk memahami matlamat dan objektif unik mereka, menyesuaikan pendekatan kami kepada keperluan khusus mereka. Sama ada anda ingin membuat video penerangan, demo produk, kempen media sosial atau apa-apa sahaja di antaranya, kami sedia membantu anda.

Apa Yang Anda Akan Pelajari?

  • Jenis-jenis video dan kegunaanya
  • Teknik memasukkan subtitle (text)
  • Teknik memasukkan (layer) gambar dan logo
  • Teknik memilih muzik dan lagu tanpa copyright
  • Teknik Voice Over
  • Teknik membuat transition di dalam Video
  • Teknik membuat video green screen
  • Teknik membuat thumbnail

Jadi kenapa tunggu?

Daftar hari ini dan MULAKAN perjalanan anda ke arah menjadi profesional pemasaran video!

Hubungi kami (klik di sini)

Demo Kami

dan banyak lagi, anda boleh tonton di chanel M Niaga TV (Youtube)

 

Anda akan bersama Coach Baharim Sukari

Baharim bin Sukari adalah merupakan PENGARAH URUSAN di syarikat SC Creative Solutions Sdn. Bhd.

Baharim aktif dalam lapangan perniagaan, pembangunan modal insan, pengendalian program-program latihan, motivasi dan khidmat konsultansi perniagaan. Selain itu beliau juga merupakan usahawan dalam industri pembuatan dan pembekalan pakaian (fbs-fashion.com) dan penternakan lobster air tawar.

Beliau adalah pengasas dan pemilik majalah dalam talian M-NIAGA (m-niaga.com.my) yang bertujuan sebagai penyalur maklumat berkaitan perniagaan, keusahawanan, tip-tip berguna, iklan, promosi perniagaan dan banyak lagi kepada pelayar-pelayar Google.

Kerjaya: BAHARIM BIN SUKARI merupakan Pengarah Urusan kepada syarikat SC Creative Solutions Sdn Bhd. Seorang yang berpengalaman selama lebih 25 tahun dalam bidang pengurusan perniagaan terutamanya bidang logistik, Jualan dan Pemasaran. Bermula tahun 1991 hingga 2006 bersama syarikat antarabangsa yang beribu pejabat di Osaka, Jepun dan kini beliau memberi tumpuan penuh kepada perniagaannya sendiri.

Beliau seorang graduan daripada Universiti Utara Malaysia dalam bidang Pengurusan Organisasi dan Kepimpinan. Seorang yang mementingkan kepada peningkatan pengetahuan dan kemahiran, kini beliau banyak menganjurkan program-program pembangunan perniagaan & modal insan.

Seorang yang berkemahiran dalam bidang kejurulatihan dan motivasi sejak tahun 2005, beliau telah berdaftar sebagai “Trainer” di PSMB (Pembangunan Sumber Manusia Berhad, Kementerian Sumber Manusia) juga Panel Pakar Industri Negara (DPIN)-JPK.

Beliau kini telah berjaya membimbing ramai usahawan dan kakitangan syarikat korporat terutamanya dalam bidang keusahawanan, pengurusan diri & kerjaya, team building dll.

Pakar dan berpengalaman dalam pelbagai kaedah pemasaran, penjenamaan dan jualan samada offline mahupun onlie, beliau lebih suka berkongsi dan membimbing secara hands-on.

Dari pengalaman luas yang dimiliki oleh Baharim, kini Perbadanan Usahawan Nasional Berhad (PUNB) telah melantik beliau sebagai fasilitator untuk mengendalikan program-program Latihan/ kursus pengurusan perniagaan dan pemasaran kepada usahawan-usahawan dari serata Malaysia. Beliau juga sering dijemput untuk mengajar dan memberi latihan kemahiran pengurusan perniagaan dan pemasaran dalam program-program HRDF.

PORTFOLIO:

TESTIMONI:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.