Home Insurance/Takaful MEDICAL CARD DAN HIBAH MAMPU MILIK – AIA SALEHUDDIN

MEDICAL CARD DAN HIBAH MAMPU MILIK – AIA SALEHUDDIN

37
0

PAKEJ FAMILI MEDICAL CARD KEMBALI !!
*Limited !! dibuka sehingga kuota Penuh !!
.
.
Nak ambil MEDICAL CARD tapi tak tau nak ambil company mana? Manalah nak dapat pelan yang TERMURAH di zaman serba mahal ini.
.
.
Betul tak ? Siap bole Cover Satu Famili dalam 1 Polisi !!
.
.
HANYA RM2.33 SEHARI SAHAJA !!
.
.
Wow, Best bukan? Yes ! Malah dengan manfaat yg banyak ini premium nya pula sangat berpatutan.
.
Memang ramai yang tak percaya mula-mula. Tapi lepas jumpa UDIN, terus Sign Up ambil !!
.
.
Nah, cuba tengok Testimoni-Testimoni Client UDIN :
=================================
.
“Akak dah ada insurans sebelum ni, tapi tak faham sangat. Lepas jumpa UDIN ni, dia explain satu persatu dan senang nak faham. Akak siap boleh balik cerita kat suami akak lagi” – Kak Hasnita, Kajang
.
“Mula-mula macam takut nak percaya, yelahh tengok dekat online je kan..tapi bila dah jumpa depan-depan..dengar UDIN bercerita, insaf kejap saya haha! Nasib baik jumpa UDIN” – Dr Nadirah, Klang
.
“Apasal la akk punya claim insuran ni cepat sangat? Tu la sapa suruh pakai agen nama Salehuddin Senafi ??” – Pn Suria Deraman, Shah Alam
.
“Satu yang I minat dengan UDIN punya explaination ni, dia straight foward takde bunga-bunga. Mulanya I nak bayar lebih, tapi dia pesan jangan bazirkan duit untuk perkara yang tak perlu..First time I jumpa agen insurans yang tak nak duit lebih-lebih ni” – Datin Sabariah, PJ
.
.
=================================
.
.
Mesti korang nak tahu plan apa yang ni kan ??
.
Nah, cuba tengok sikit apa contoh pelan yang ada :
.
.
=============================
PELAN MEDICAL CARD MAMPU MILIK
=============================
.
► Pelan INDIVIDU – serendah RM74/sebulan*
► Pelan SUAMI+ISTERI – serendah RM166/sebulan*
► Pelan SUAMI+ISTERI+1ANAK – serendah RM240/sebulan*
► Pelan FAMILI – serendah RM514/sebulan*
.
.
*Harga adalah berdasarkan kadar kesihatan standard. Harga adalah berbeza mengikut umur, jantina & pekerjaan
.
.
Untuk maklumat lanjut, KLIK link Wasap ni
Untuk maklumat lanjut, KLIK link Wasap ni
.
SALEHUDDIN SENAFI
AIA Premier Life Planner
Assistant Unit Manager

www.wasap.my/60175085843/AIAMEDICAL
www.wasap.my/60175085843/AIAMEDICAL
www.wasap.my/60175085843/AIAMEDICAL
.
=================================
.
Terbukti ramai yang puji ciri-ciri yg ada dekat Medical Card ni yg macam Credit Card ! SWIPE & GO, menjimatkan masa!
.
Tak perlu lalu proses isi borang yg leceh & berjam lamanya.
.
.
PALING PENTING…anda DI COVER 100% !
.
.
Jom kita lihat apa yg menyebabkan Medical Card ini juga turut memenangi award sebanyak 3 Tahun berturut-turut !!
.
.
========================
KEBAIKAN MEDICAL CARD AIA
========================
✓ VVIP Medical Card sehingga 1.5JUTA setahun
✓ TIADA Ko-Takaful – Full Coverage
✓ TIADA Had Limit Seumur Hidup
✓ TIADA Perkongsian Limit- Perlindungan Tahunan Berasingan
✓ ‘JUST SWIPE’ – Kemasukan & Keluar Wad Yang Pantas
✓ Customer Service 24 jam (call centre)
✓ Lebih 90 Panel Hospital Swasta seluruh Malaysia
✓ Guaranteed Renewable (Auto Renew)
✓ Perlindungan Sehingga 100 tahun
✓ Aplikasi ‘AIA LOCATOR’ di telefon bimbit.
.
.
Dengan kos perubatan yg makin naik hari demi hari..kita perlu bertindak! Jangan bayar bil perubatan kita pakai duit cash simpanan. Kurang bijak namanya tu.
.
.
Sesungguhnya duit simpanan itu semua untuk masa depan anak-anak kita. Biarlah semuanya AIA yang bayarkan !
.
.
=================================
.
.
Ini yang anda akan dapat selepas appointment dengan Salehuddin;
.
FAHAM KEPERLUAN INSURANS DIRI & KELUARGA
BAYAR NILAI PREMIUM YG BETUL
ILMU PENGURUSAN KEWANGAN TERPERINCI
COVERAGE MAKSIMUM IKUT BUDGET
.
.
=================================
.
Saya tak minta kamu percayakan Takaful. Allah suruh kita percaya 6 perkara jer. Dalam 6 perkara itu salah satunya ada percaya pada AlQuran..
.
.
Dalam AlQuran ada ayat “.كُلُّ نَفْسٍ ذَآئِقَةُ الْمَوْتِ – “Setiap benda yg hidup pasti akan merasa mati” – Every soul shall have a taste of death.
.
.
Kalau rasa dengan kematian kita akan menyenangkan family, tak perlu la ambil pakej ini. Tapi sekiranya ketiadaan kita ini membebankan, Pakej ini ialah sebagai IKHTIAR utk meringan beban isteri dan anak anak, Insyaallah…
.
.
Mohon Like, Comment, atau Share post ni kepada kenalan anda yang masih tercari-cari pelan yang terbaik.. #SemogaBermanfaat
.
.
Untuk maklumat lanjut, KLIK link Wasap ni
Untuk maklumat lanjut, KLIK link Wasap ni
.
SALEHUDDIN SENAFI
AIA Premier Life Planner
Assistant Unit Manger
www.wasap.my/60175085843/AIAMEDICAL
www.wasap.my/60175085843/AIAMEDICAL
www.wasap.my/60175085843/AIAMEDICAL
.
.
“Its a beautiful day, don’t let it get away”
.
.
=================================
Mari join bidang Takaful, Platform & Training Marketing Online Bertaraf Sifu kami sediakan PERCUMA bagi memastikan kejayaan anda !
=============================
PERUNDING TAKAFUL DIPERLUKAN :
=============================
[ ] BASIC SALARY : RM 3,000
[ ] FREE Trip Oversea Setiap Tahun
[ ] Kenaikan Gaji Setiap HARI.
[ ] Agensi Manager Dalam 3 Tahun
[ ] BONUS Quarterly Setiap 3 Bulan
[ ] BONUS TAHUNAN hujung Tahun
[ ] BONUS Persistency Sales
[ ] Unlimited Pasif Income.
[ ] Kebebasan Waktu Bekerja
[ ] Peluang Membina Empayer Sendiri
[ ] Cash BONUS RM 1,000,000
.
.
MARI SERTAI KAMI
.
www.wasap.my/60175085843/KERJAYATAKAFUL
www.wasap.my/60175085843/KERJAYATAKAFUL
www.wasap.my/60175085843/KERJAYATAKAFUL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.