Home Insurance/Takaful Jom Jadi Perunding Takaful AIA

Jom Jadi Perunding Takaful AIA

20
0

Jom jadi perunding takaful AIA . Yang dah ada kerja hakiki pun boleh join bt partime. Yang ada spm ke diploma ke degree ke or master sekalipun belum bekerja pon dialu-alukan.

Kerja very flexible. U manage ur own time. Bonus allowance ada tak termasuk lg commision and contest by AIA and agency😊Free trip every year . Tak jadi pergi trip pun xpa AIA cash in lieu your ticket to cash. Training all provided FREE by AIA and ATA.

Tapi sebelum nak jd agent kena ada lesen takaful dgn bank negara. RM80 sahaja seumur hidup. Wawa nak belanja exam fee ni utk 10 orang terawal. So korang blh ambil lesen takaful for FREE ♥️

Sebarang pertanyaan boleh menghubungi Wawa melalui WHATSSAP . Kita juga boleh membuat TEMUJANJI melalui VIDEO CALL seperti Zoom, Webex, Teams dan aplikasi-aplikasi lain yang korang ada.

Jom contact Wawa hari ni, TEMUJANJI akan di adakan paling lambat selepas 24 jam.

Tak jadi JOIN tak apa janji Wawa dapat berkongsi ilmu.. insyaAllah

Boleh click link terus ;
www.wasap.my/60169085479/nakkerja

Azura Taha
Agency Manager
AT Aspire | 0169085479

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.