Home Food & Beverages Kerepek Jejari Crispy Cheese Rangup Sedap Enak Pahang

Kerepek Jejari Crispy Cheese Rangup Sedap Enak Pahang

257
0

JEJARI CRISPY CHEESE BY ANGKEL

AMARAN!!!

BERHUJUNG MINGGU DI RUMAH? DITEPI PANTAI? DI KAKI BUKIT? DI BAWAH AIR TERJUN? TAPI TIADA KUDAPAN UNTUK DIKUNYAH?

Angkel Jejari Crispy
– Packaging premium.
– Rasa yang luar biasa, pedas, masin dan crispy.
– Produk di jamin halal, 100% buatan Muslim.

“Snacks macam ni i cannot resist. Nipis & crunchy kalau makan sambil tengok movie memang kejap je habis”

“Dah rasa sekali, menyesal tak beli banyak”

Itulah antara feedback pelanggan

RM15 SAHAJA!!!
RM15 SAHAJA!!!
RM15 SAHAJA!!!

SAIZ BESAR!!!

Homemade tapi boleh tahan 3 bulan simpan dalam suhu bilik

Nak jadi agent/dropship pun boleh

Postage seluruh πŸ‡²πŸ‡Ύ

Beli kat IG angkelcrispy atau terus hubungi whatsapp
http://www.wasap.my/601110177867

#jejaricrispy
#angkelcrispy

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.