Home Accounting & Business Advisory Peluang Kelulusan Pembiayaan Kewangan Perniagaan

Peluang Kelulusan Pembiayaan Kewangan Perniagaan

248
0
????????????????????????????????????????????????

Salam Hormat

Usahawan yang saya hormati, sekiranya Tuan/Puan berhasrat untuk memohon pinjaman bank atau mana-mana dana pembiayaan kerajaan seperti PUNB, MARA, TEKUN dan sebagainya.

Saya ingin menawarkan khidmat dan kepakaran kami dalam penyediaan Kertas Kerja / Rancangan Perniagaan. Kami berpengalaman luas dalam menyediakan dokumen ini dan kertas keja yang kami sediakan menepati kehendak institusi kewangan berkaitan.

Selain itu kami juga menawarkan khidmat percukaian perniagaan.

Untuk maklumat lanjut sila Hubungi 017-6550032 (Kamri Mohamed @ Kamaruddin).

Kertas Kerja Pinjaman

Kertas Kerja Pinjaman juga dikenali sebagai Rancangan Perniagaan adalah sebuah dokumen bertulis yang menerangkan perkara yang berkaitan dengan perniagaan yang hendak dilaksanakan. Dokumen tersebut mengandungi maklumat yang berkaitan dengan produk atau perkhidmatan yang hendak ditawarkan serta perancangan terperinci mengenai aspek pemasaran, pengurusan, operasi dan rancangan kewangan perniagaan. Rancangan perniagaan sering juga dikenali sebagai kertas projek atau kertas kerja. Melalui pelan perniagaan, institusi kewangan boleh mendapatkan maklumat berhubung dengan perniagaan peminjam seperti latar belakang peminjam dan industri, kedudukan kewangan peminjam, unjuran perniagaan peminjam, strategi perniagaan dan keperluan operasi peminjam.

Terima kasih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.