Home Home Services Perkhidmatan Cuci Karpet Puchong | Kajang | Sri Kembangan | Putrajaya |...

Perkhidmatan Cuci Karpet Puchong | Kajang | Sri Kembangan | Putrajaya | Cyberjaya

56
0

PROSES CUCIAN KARPET MASIH GUNA KAEDAH LAMA UNTUK MENCUCI!?

Di Cucidotcom, kaedah cucian kami adalah menggunakan teknologi terkini dan up-to-date. Kami memastikan karpet anda dicuci atas dan bawah bahagian karpet anda. Ya, ATAS dan BAWAH karpet anda.
.
Anda semua tahu tak, bahagian bawah karpet rumah anda banyak menyimpan segala debu kotoran dirumah anda. EEwwwwww.. Kalau yang dah lama tak vacuum, haaa acer try angkat karpet rumah anda tu..
.
Tekan link ini untuk lihat senarai harga dan terus direct booking untuk cucian karpet anda http://www.wasap.my/601123127464/@MN_Salam_Cuci_Karpet

.
.
Jangan lupa tekan link ni ye –>> http://www.wasap.my/601123127464/@MN_Salam_Cuci_Karpet

.
.
Kalau nak hantar sendiri pun boleh kalau taknak kami ambik, just WAZE je cucidotcom, Insya allah sampai ke dobi cucian karpet kami.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.