Home Clothing & Fashion Acc. TUDUNG BAWAL ANTI KEDUT MAMPU MILIK – PEKAN PAHANG

TUDUNG BAWAL ANTI KEDUT MAMPU MILIK – PEKAN PAHANG

226
0

Ehh… Masih pakai tudung lama ke ?
Bosannyee tengok corak yang sama berulang-ulang
Pergi kenduri pun orang kata tak banyak berubah..
Tak Perlu Risau ~!
Kalau tudung baru cantik mesti ada orang puji~ 😘
Dengan bawal anti kedut ni kejap je bersiap, lepas tu, banyak pula tuu design matching dengan baju ! 😍 Betul-betul menjimatkan masa~
Nak tengok design lain? Boleh klik link ini 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
https://www.wasap.my/60164668594

💕 BAWAL ANTI KEDUT S. E 5.0💕

==============
DETAIL TUDUNG
==============

✅Material Cotton yang sangat lembut, tidak jarang, mudah dibentuk
✅Senang bentuk di muka, mudah dijaga dan sangat selesa
✅Bidang 45 boleh dicantikkan dengan pelbagai gaya dan labuh boleh laras
✅Corak custom made yang eksklusif

Haaa… Apa tunggu lagi, design semua limited edition semuanya, once dah habis no more restock tau. Tekan link di bawah ni tau

https://www.wasap.my/60164668594

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.