Home Beauty & Health Produk lulus KKM | kandungan makanan sunnah dan dari bahan semulajadi |...

Produk lulus KKM | kandungan makanan sunnah dan dari bahan semulajadi | tiada bahan kimia merbahaya | produk muslim

205
0
Tercari- cari Kosmetik/ skincare, penjagaan diri & minuman khasiat yg selamat??

Produk disini adalah lulus KKM, kandungan makanan sunnah dan dari bahan semulajadi, tiada bahan kimia merbahaya, produk muslim dan diyakini suci dan bersih prosesnya.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

🌷IMANNI SKINZ🌹 AWWA🌷COCOLOVA🍁AFFAN 🍀MINYAK URUT MODEN MMG

Joomm pilih gunakan produk selamat utk kesihahatan diri dan sekeluarga😊

info mesra klik wasap.my/60143601428/produkselamatGW

follow & like2:
https://www.facebook.com/produkselamatmerawat/

💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎

Minyak urut moden MMG – minyak urut jenis losyen yang tak melekit

Melegakan sebarang kesakitan seperti:

*lenguh/ sakit otot sendi
*mabuk perjalanan/ untuk ibu-ibu hamil
*migrain, resdung dan athma
*anak-anak kembung perut
*untuk ibu-ibu berpantang
*selsema/ batuk
*pelbagai jenis ketidakselesaan
*sesuai untuk kanak-kanak sehingga dewasa

Diperbuat dari bahan berkualiti seperti minyak kayu putih, menthol crystal dan aloe vera menjadikan MMG tiada menimbulkan masalah apabila disapu pada kulit.

Cara penggunaan: sapu-sapu untuk melegakan kesakitan sambil merawat kulit anda.

Kandungan: 120g/ 60g

Harga dari RM9 hingga RM59

 

AWWA MINUMAN INSPIRASI SUNNAH

 

Awwa minuman yang menjadi pilihan seisi rumah masa kini dengan kandungan yang penuh dengan khasiat & kebaikan makanan Sunnah .. Tapi, bukan supplement yaaa..

Ada 8 Ekstrak makanan Sunnah dalam Awwa iaitu:
  • Kurma
  • Zafaran
  • Buah Zaitun
  • Madu
  • Habbatus sauda
  • Kismis
  • Delima
  • Al Manna
Awwa juga amat menyihatkan kerana:
  • TIADA GULA PUTIH
  • TIADA MALTODESKTRIN
Sekarang, Awwa mempunyai 6 perisa ya:
  • Awwa Cappucino Latte
  • Awwa Coklat Mocha
  • Awwa Coklat Kurma
  • Awwa Susu Kambing Strawberi
  • Awwa Susu Unta Pisang
  • Awwa Dara (Jamu Moden)
Antara testimoni customer:
  • ‘HB naik lpas consume Awwa Soberi , seronoknya!’
  • ‘Minum Awwa mocha, terasa kenyang & bertenaga la nak buat kerja rumah..’
  • ‘Senggugut hilang lepas consume Awwa Dara, aliran menggalir dengan smooth je.. Bestnya!’
  • ‘Minum Awwa susu pisang membantu pelawasan la.. sakit sembelit dah kurang..’
  • ‘Awwa coklat membantu lah untuk banyakkan susu ibu,, anak pun dah tak meragam’
  • ‘Sejak minum Awwa Cappucino Latte, sakit gout dah rasa kurang sikit.. makan pun tak pantang sangat dah.. dah tak perlu makan ubat hospital.. Alhamdulilah’
Semua customer kami amat berpuas hati dengan Awwa.. Anda mcm mana? Tak cuba tak tahu
Kosmetik/ skincare IMANNI
Kosmetik/ skincare dari #imanniskinz kandungan selamat serta merawat dari habbatus sauda dan bahan semula jadi selainnya😀
#produkselamat mempunyai lab test produk, organik cert, keluaran muslim yg suci dan bersih tanpa bahan kimia yg merbahaya untuk kulit.
nak kulit sihat, flawless dan sentiasa merawat. jom dgn imanni skinz💎 pilih yg selamat untuk kulit taw, info mesra produk klik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.