DT- Pengecaj dan pemegang handfon yang canggih

373
0

 

DT– Pengecaj dan pemegang handfon yang canggih

Pernah tak mengalami situasi bila sedang memandu kenderaan, tiba-tiba handfon berdering, panggilan penting dari klien pulak tu, tapi pada masa yang sama, handpon dekat nak habis bateri? Memperkenalkan satu gajet canggih yang dapat menyelesaikan masalah itu semua apabila hendak mengecaj dan memegang handfon sambil hendak memegang stering kereta. Jenama gajet tempatan yang sedang menempa publisiti iaitu DT Gadget sedang mempromosi aksesori handfon inovatif terbaru mereka iaitu DT car charger + phone holder, kini sudah mula boleh ditempah dan dibeli secara online dan dari pengedar sah setiap negeri.
 
Apa yang menarik tentang DT car charger + phone holder ini ialah ia mempunyai pelbagai ciri-ciri penting sebagai produk yang menyelesaikan pemandu yang selalu melanggar kesalahan jalanraya. Sebagai car phone holder, gajet ini boleh memudahkan cara meletak handfon pada secara automatik dengan ciri auto-induction, dan ini dapat menjimatkan masa untuk menyangkut handfon pada dashboard kereta
Dengan teknologi wireless charging, pengguna tak perlu nak susah-susah untuk sambil plug wayar kabel charger kepada fon. Dengan sentuhan handfon pada gadget tersebut, ia dapat mengecaj secara laju sementara kenderaan menuju ke destinasi.
Ia juga mempunyai ciri 360 rotation, iaitu ia boleh memutarkan kedudukan handfon 360 darjah untuk posisi tegak atau melintang, bersesuaian dengan keperluan pemandu untuk guna waze untuk GPS, atau membuat panggilan, terutama buat pemandu teksi grab. Untuk menanggalkannya pula, hanya tekan pada butang di sisi gadget untuk membenarkan auto-induction melepaskan genggaman pada handfon. 
Model gajet ini sesuai digunakan untuk pengguna handfon Samsung Galaxy S9 S9 Plus, S8, S7/ S7 Edge/ Note 8 & 5, iPhone X 8/8 Plus dan beberapa model lain dengan standard output 5V/1A. Handfon lain seperti iPhone 5,6 dan 7 memerlukan gajet ekstra iaitu Qi receiver untuk membenarkan wireless charging. DT car charger + phone holder didatangkan dengan charger kabel 1m micro USB dari gajet ke plug adapter AC/DC pencucuh rokok.

Semoga produk ini menjadi pilihan para pengguna yang mementingkan keselamatan dan keselesaan semasa memandu.


Berminat untuk dapatkan satu? PM tepi 011-28398231 / 018-9671880 untuk tempahan.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.