Home Printing & Advertising PROMOSI STICKER – PERCETAKAN SEMAKIN MUDAH BILA ANDA BERSAMA KAMI

PROMOSI STICKER – PERCETAKAN SEMAKIN MUDAH BILA ANDA BERSAMA KAMI

71
0

❤️ PROMOSI STICKER MURAH ❤️
.
Raya dah nak dekat kan? Sepanjang Ramadan ni mesti ada terima tempahan cookies raya dan cake betul tak? Jom promote bisnes uols dgn tampal sticker di bekas atau kotak tempahan uols!! Cepat DM untuk dapat kan harga runtuh kami!! Promosi yg Terbaik pernah kami buat ! Jimat kaw2 u olls ! Serius ! Dijamin termurah di Malaysia tau !
.
Nak tahu ape yg bestnya Promosi ni ?
.
.
Semestinya PALING MANTAP sebab kami bagi BEST PRICE ! X caya boleh PM kami.
.
.
Sangat Sesuai digunakan untuk :
✔Majlis Perkahwinan @ Pertunangan
✔Majlis Aqiqah / Hari Jadi / Berkhatan
✔Produk Label
.
Sticker boleh ditampal pada :
✔ Botol kaca / plastik
✔ Bekas Minuman plastik “big cup”
✔ Bekas Makanan Plastik
✔ Bekas Plastik untuk kek / cookies
✔ Tin minuman
.
Bab design uolls jgn risau.. kiteorg boleh design yg sgt cute, elegant & eksklusif.. senang cite mesti melting gituu.. 😍
.
.
Kami dah print lebih 1 juta sticker sebulan. InshaAllah kompem sis puas hati.. 😊
.
.
Untuk sebarang pertanyaan atau membuat tempahan, boleh terus whatsapp admin dgn klik link ni —>
http://www.wasap.my/60196166990
http://www.wasap.my/60196166990
http://www.wasap.my/60196166990
.
.
“PERCETAKAN SEMAKIN MUDAH BILA ANDA BERSAMA KAMI”
.
.
#stickermurah #stickerproduct #stickerproduk #labelproduct #stickerkahwin #sayajualmurah #sayajual #stickercantik #stickercute #stickercomel #stickerbangi #pelekat #labelbotol #stickerkuihraya #stickerbalang #stickerbekas #stickerdapur #stickerbekas #stickermalaysia #stickerkajang #stickerselangor #stickermurahsangat #mirrorkotesticker #waterproofsticker #glossysticker #mattesticker #whitesticker #roundsticker #squaresticker #customdiecutsticker

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.