Home Automotive 𝐊𝐄𝐃𝐀𝐈 𝐓𝐀𝐘𝐀𝐑 𝐁𝐔𝐌𝐈𝐏𝐔𝐓𝐄𝐑𝐀 𝐓𝐄𝐑𝐁𝐀𝐈𝐊 𝐒𝐔𝐍𝐆𝐀𝐈 𝐏𝐄𝐓𝐀𝐍𝐈

𝐊𝐄𝐃𝐀𝐈 𝐓𝐀𝐘𝐀𝐑 𝐁𝐔𝐌𝐈𝐏𝐔𝐓𝐄𝐑𝐀 𝐓𝐄𝐑𝐁𝐀𝐈𝐊 𝐒𝐔𝐍𝐆𝐀𝐈 𝐏𝐄𝐓𝐀𝐍𝐈

4410
0

[ 𝐇𝐀𝐑𝐈-𝐇𝐀𝐑𝐈 𝐊𝐄𝐃𝐀𝐈 𝐏𝐄𝐍𝐔𝐇 𝐃𝐈𝐁𝐀𝐉𝐈𝐑𝐈 𝐑𝐀𝐌𝐀𝐈 𝐎𝐑𝐀𝐍𝐆 𝐃𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐍𝐃𝐄𝐑𝐀𝐀𝐍 𝐁𝐀𝐈𝐊 𝐃𝐀𝐑𝐈 𝐉𝐀𝐔𝐇 𝐌𝐀𝐇𝐔𝐏𝐔𝐍 𝐃𝐄𝐊𝐀𝐓 ❓❓❓]

Ramai orang mai kedai tanya kenapa 𝐓𝐢𝐚 𝐀𝐮𝐭𝐨 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 & 𝐓𝐲𝐫𝐞 ni penuh sentiasa ❓❓❓

Lalu ja penuh lalu ja penuh ❗️❗️❗️..

Haaa nak tau kenapa ‼️‼️

Boleh tengok beratus ratus beribu ribu review2 cust kami di page kami dan google ..

Bukan kami yg kata tapi KEPUASAN iklas dari hati mereka yg kata ..

Keselesaan dan kualiti servis yg diberi .. tapi harga warung ( kalau kedai makan 😬😬)

Siapa tak mau kan .. pasti ramai tercari-cari kan untuk kereta kesayangan jadi tunggu apa lagi pakat mai .. nk booking waktu pon boleh lebih mudah dan senang .. yg mana dekat mai hantaq kereta nk balik dulu pon boleh .. kalau nk tunggu pon boleh tempat menunggu ada aircond ada minum2 makan2 PERCUMA untuk cust kami … APA PERCUMA !!! BETOI PERCUMA UNTUK ANDA ..

Ada MACAM-MACAM lagi PERKHIDMATAN PERCUMA dari kami yang kami berikan .. niat SEDEKAH ..

UNTUK KETERANGAN LANJUT BACA DAN KLIK LINK 👇🏻👇🏻👇🏻

𝐒𝐄𝐑𝐕𝐈𝐒 𝐊𝐄𝐑𝐄𝐓𝐀!!! 𝐒𝐄𝐑𝐕𝐈𝐒 𝐊𝐄𝐑𝐄𝐓𝐀!!!
𝐒𝐄𝐑𝐕𝐈𝐒 𝐊𝐄𝐑𝐄𝐓𝐀!!!

Nak SERVIS Kereta anda nak tukar TAYAR
Jangan PENING Kepala
𝙏𝙞𝙖 𝘼𝙪𝙩𝙤 𝙎𝙚𝙧𝙫𝙞𝙘𝙚 & 𝙏𝙮𝙧𝙚 Ada
Sedia MEMBANTU semua

#SERVIS KERETA ✅
#MINYAK ENJIN ✅
#MINYAK GEARBOX ✅
#AIRCOND ✅
#SISTEM BREK ✅
#TAYAR ✅
#SPORTRIM ✅
#ALIGMENT&BALANCING✅
#DIAGNOSE ✅

🚗PROTON PERODUA NISSAN TOYOTA HONDA BMW MERCEDES AUDI PORSCHE VW MITSHUBISHI SUZUKI JAGUAR 🚙
PROTON 🚕PERODUA NISSAN TOYOTA HONDA BMW MERCEDES AUDI PORSCHE VW MITSHUBISHI SUZUKI JAGUAR 🏎

SERVIS KENDERAAN ANDA DI 𝙏𝙞𝙖 𝘼𝙪𝙩𝙤 𝙎𝙚𝙧𝙫𝙞𝙘𝙚 & 𝙏𝙮𝙧𝙚
SERVIS KENDERAAN ANDA DI 𝙏𝙞𝙖 𝘼𝙪𝙩𝙤 𝙎𝙚𝙧𝙫𝙞𝙘𝙚 & 𝙏𝙮𝙧𝙚

⭐️BUKA SETIAP HARI
⭐️OPEN EVERYDAY
⭐💯% HAK MILIK BUMIPUTERA

𝙅𝘼𝘿𝙄𝙆𝘼𝙉 𝙆𝘼𝙈𝙄 𝙋𝘼𝙉𝙀𝙇 𝙆𝙀𝙉𝘿𝙀𝙍𝘼𝘼𝙉 𝘼𝙉𝘿𝘼 𝙎𝙐𝙋𝘼𝙔𝘼 𝙎𝙀𝙏𝙄𝘼𝙋 𝙋𝙀𝙍𝙅𝘼𝙇𝘼𝙉𝘼𝙉 𝙆𝙀𝙃𝙄𝘿𝙐𝙋𝘼𝙉 𝘼𝙉𝘿𝘼 𝙇𝙀𝘽𝙄𝙃 𝙎𝙀𝙈𝙋𝙐𝙍𝙉𝘼..

Kami 𝙏𝙞𝙖 𝘼𝙪𝙩𝙤 𝙎𝙚𝙧𝙫𝙞𝙘𝙚 & 𝙏𝙮𝙧𝙚 merupakan sebuah
“PUSAT SERVIS KENDERAAN, TAYAR & AIRCOND“

Kami membuat servis pelbagai jenis kenderaan baik baru mahupun lama.. (semua kereta kami buat) jadi datang lah kepada kami dan kami menawarkan harga yang berpatutan & harga yang mampu milik👍👌😚

𝙏𝙞𝙖 𝘼𝙪𝙩𝙤 𝙎𝙚𝙧𝙫𝙞𝙘𝙚 & 𝙏𝙮𝙧𝙚 beroperasi di Taman Cindai Jaya , Sungai Petani Berhadapan AADK SP ,Sebaris Klinik Doktor Azahar . Dan Cawangan Kedua di Bandar Laguna Merbok ,Sungai Petani .. Bersebelahan nasi kandaq Bukhari sebaris Top Gurun ..

:

HQ
(+) Tia Auto Service & Tyre Sdn Bhd
10, Jalan Cindai Jaya 1, Taman Cindai Jaya, 08000 Sungai Petani, Kedah
011 5682 6898
04-424 9490
https://goo.gl/maps/AsXctDbja3CJuiAz5

Apa-apa pertanyaan boleh dm atau terus klik link wasap dibawah .. 👇🏻👇🏻👇🏻

https://tiaautoservistayar.wasap.my/
https://tiaautoservistayar.wasap.my/
https://tiaautoservistayar.wasap.my

Cawangan Laguna Merbok

Tia Auto Service & Tyre ( Laguna )
No 52 lorong BLM 1/2
Bandar Laguna Merbok
08000 Sungai Petani Kedah.
+60 17 437 7714
+60 4 446 1714
https://goo.gl/maps/6gxSiJyGF9TsedAKA

Apa-apa pertanyaan boleh dm atau terus klik link wasap dibawah .. 👇🏻👇🏻👇🏻

https://TiaAutoServiceTyreLaguna.wasap.my
https://TiaAutoServiceTyreLaguna.wasap.my
https://TiaAutoServiceTyreLaguna.wasap.my

Like & Share fb kami 👇🏻
https://www.facebook.com/tiaautogroup/

.
KREDIT & DEBIT KAD DITERIMA

MINYAK ORIGINAL !!!
HARGA BERBALOIII-BALOIII …
PUSAT SERVIS MAVELOUS..
INSYAALLAH PASTI TIP TOP…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.