Home Beauty & Health KAPSUL URAT SARAF 100 peratus Herba Asli Akar Kayu Kampung Dari khazanah...

KAPSUL URAT SARAF 100 peratus Herba Asli Akar Kayu Kampung Dari khazanah Alam Semulajadi

3909
0

 

KAPSUL URAT SARAF 100 peratus Herba Asli Akar Kayu Kampung Dari khazanah Alam Semulajadi

Terima kasih kerana berminat dengan KAPSUL URAT SARAF.

Produk ini adalah persediaan 100 peratus Herba Asli Akar Kayu Kampung Dari khazanah Alam Semulajadi Rumusan Orang Tua-Tua Terdahulu Sejak Zaman-berzaman.

Terkandung di dalamnya rahsia ramuan penawar dalam proses merawat. Penawar ni bermakna ia menghilangkan rasa sakit secara persediaan herba alam semulajadi sebagai alternatif kepada pain killer dari perubatan moden yang berasaskan bahan kimia serta dadah terkawal yang mana semua sudah maklum akan kesan buruknya dalam jangkamasa panjang.

Seperti yang dikatakan tadi Kapsul Urat Saraf ini mengurangkan/ menghilangkan rasa sakit tatkala dalam masa yang sama merawat penyakit yang dihidapi.

Hubungi kami melalui WhatsApp, klik di bawah…

KLIK UNTUK WHATSAPP 019-2186627

Kapsul Urat Saraf KL – Selangor

 

” PENAWAR DALAM MERAWAT “

KAPSUL URAT SARAF (KUS) dari HERBA KAMPUNG™ adalah kaedah rawatan tradisional yang telah dipatenkan dalam bentuk kapsul dan sarung kapsulnya dihasilkan daripada protein ikan untuk memudahkan penghadaman kandungan herba & akar kayu yang terkandung didalamnya.

KUS telah berjaya merawat kebanyakan penyakit disebabkan keradangan urat saraf yang terhimpit atau membengkak dan KUS adalah penyelesaian tepat.

Berbanding kaedah rawatan moden yang memerlukan kos pembedahan atau kaedah radiofrequency yang mahal, pemakanan KUS ini lebih murah dan berkesan. Kenapa murah? kerana kandungannya hanyalah akar kayu asli & herba serta tidak melalui proses kimia yang mahal seperti ubat-ubatan di hospital.

KUS mengandungi bahan yang dapat mengurangkan keradangan urat pada bahagian tulang belakang, pinggang, lutut dan sendi. Ianya meningkatkan bekalan darah ke sendi urat dan melancarkan perjalanan darah.

Ianya amat sesuai untuk setiap golongan, tidak perlu pantang, boleh dimakan atau diminum dengan sebarang makanan atau minuman, sebelum atau selepas makan.

Antara khasiatnya..

1⃣Sakit Pinggang, Sakit Lutut,Sakit Bahu/Tengkuk, Sakit Kaki/Sakit Betis/Bukulali/Tumit, Sengal/Sakit Otot, Sakit Sendi, Sakit bahagian bawah pinggul, Jari jemari kaku, Lenguh/Sakit sendi pergelangan tangan, Saki-Sakit Seluruh Badan,

2⃣Penderita GOUT, Resdung,

3⃣Sakit Belakang(Urat Belikat),

4⃣Kebas Kaki & Tangan,

5⃣Lemah Tenaga/ Letih Lesu/Tak bermaya,

6⃣Demam Urat, Sakit /Bengkak/Keradangan Saraf Akibat Kemalangan baru atau lama,

7⃣Saraf Tersepit /Slip Disc, Arthritis, – Yang bekerja berat, beraktiviti lasak dan sukan extreme,

8⃣Membuang segala jenis angin-angin sesat serta segala Permasalahan Berkaitan Urat Saraf .

9⃣Yang solat atas kerusi dan yang akan mengerjakan haji/umrah boleh ikhtiar moga dapat membantu dengan izin Allah..

Hubungi kami melalui WhatsApp, klik di bawah…

KLIK UNTUK WHATSAPP 019-2186627

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.