Home Maid Agency KHIDMAT PEMBANTU RUMAH TEMPATAN

KHIDMAT PEMBANTU RUMAH TEMPATAN

13487
111

 

PEMBANTU RUMAH TEMPATAN (LOCAL MAID).

KAMI AGEN PEMBEKAL.
ORANG PERSEORANGAN.

Tekan link ini;

www.watsap.my/601124240266

HUBUNGI TERUS (CALL / WHATSAPP / SMS).
》》PUAN NORANIZA 01124240266
》》HJ. ALI 0168385470.

URUSAN JUJUR, AMANAH & TIDAK ADA PENIPUAN.

MATLAMAT KAMI ADALAH UNTUK MEMBERIKAN KHIDMAT DGN PENUH JUJUR TANPA WUJUD SEBARANG UNSUR HARAM ATAU PENIPUAN.

DOKUMEN LENGKAP, SURAT PERJANJIAN, REPOT POLIS SEMUA ADA UTK KESELAMATAN SEMUA PIHAK.

KAMI BANTU RAKYAT MALAYSIA CARI KERJA.

KOS MURAH. GAJI BOLEH RUNDING.

KHAS UNTUK PENJAGAAN BAYI ATAU KANAK2, PENJAGAAN MASA BERPANTANG, PENGURUSAN OANG TUA (IBU BAPA), PENGURUSAN PESAKIT, ATAU SEKADAR UNTUK KERJA RUMAH.

HUBUNGI TERUS (CALL / WHATSAPP / SMS).
》》PUAN NORANIZA 01124240266
》》HJ. ALI 0168385470.

PEJABAT URUSAN DI TTDI JAYA SHAH ALAM.

BUKA DARI JAM 9PG KE 5PTG SETIAP HARI KECUALI AHAD.

111 COMMENTS

  1. Assalamualaikum..boleh saya tahu macam mana dengan kos maid tempatan untuk menjaga baby serta menjadi peneman ibu saya dirumah dari 8pg – 6ptg?

  2. saya mencari pembantu rumah tempatan umjr dlm lingkungan 35-45 tahun, menutup aurat dan solat. mesra kanak2. 7pg-7mlm Isnin-Jumaat(balik hari) atau cuti weekend. Semi-D di Mutiara Damansara, mula 1 Nov 2018. WA 0133622624 beserta gaji yang diinginkan. Terima Kasih.

  3. Saya mencari pembantu rumah terutama ketika saya dan isteri keluar berkerja… Anak 7 orang, 3 yg masih kecil.. Seorang di asrama

        • Assalamualaikum..saya nurhasmizah dari pj..
          Anda tiada masa mengemas rumah,mencuci baju,lipat baju,dan sebagainya…saya menawarkan diri untuk jadikan anda seperti seorg raja dan pemaisuri…rumah sentiasa dalam keadaan bersih dan selasa..itulah nama rumahku syurgaku…saya byk pengalaman kerja mengemas rumah sebelum2 ni..jangan risau..dan yang penting saya org malaysia..saya bergerak solo bukan dari mana2 agent dan di bayar gaji harian….biasa basuh baju,lipat baju rm50..tapi kalau amek 1 pakej kemas rumah sekali..rm70-80++tengok keadaan rumah…harga still buleh runding…buleh whatsapp saya di 0176699910..saya pastikan kemas sampai habis baru saya pulang..balik hari..

    • Salam.ada yang memerlukan pembantu rumah harian?pergi balik…area pj,subang dan berdekatan dengannya…buleh whatsapp saya untuk lebih maklumat..0176699910

  4. Kenapalah Tuan Haji Ali tak dapat dihubungi sekarang? Saya telah dibuang kerja sebab takde pengganti pembantu rumah dari Syarikat Tuan Haji. Katanya urusan jujur. RM3,200 tu besar untuk saya. Susah payah saya simpan duit tu. Nak minta refund balik ni. Tolonglah Haji, Hujung bulan ni saya dah takde gaji sebab sudah kena buang kerja . Kalau takde pengganti, bagilah duit saya balik. Saya merayu sangat ni. Tolonglah on phone. Dua dua nombor pun tak dapat dah. Bagilah duit saya balik. Saya perlu sangat duit tu.

  5. majikan boleh dptkan pembantu rumah asing dengan sistem smo tanpa agency boleh mohon setiap cawangan imigresen atau inshallah sy bantu
    0178707591

  6. Salam semua,
    Saya perlukan seorang pembantu rumah, wanita Islam umur 25 -45 tahun. Rakyat tempatan. Full time tinggal bersama untuk memasak, kemas rumah,basuh baju dan menemani ibu saya di kampung. Panggilan kepada semua ibu tunggal, wanita tidak bekerja, pelajar tunggu results, anak yatim semua layak memohon.
    Lokasi di Kuala Klawang Jelebu, Negeri Sembilan. Tempat tinggal disediakan. Tawaran gaji yang menarik. Asalkan ikhlas dan solehah.
    Kepada yg berminat boleh terus hubungi saya Liza 0136393379. Terima kasih.

  7. Salam semua,
    Saya perlukan seorang pembantu rumah, wanita Islam umur 25 -45 tahun. Rakyat tempatan. Full time tinggal bersama ibu saya untuk tugas2 pembantu rumah seperti memasak, kemas rumah dan basuh baju. Tiada budak kecil untuk dijaga. Sesuai untuk ibu tunggal, wanita tidak bekerja, pelajar tunggu results dan anak yatim semua layak memohon.
    Lokasi di Kuala Klawang Jelebu, Negeri Sembilan. Tempat tinggal disediakan. Tawaran gaji yang menarik. Asalkan ikhlas dan solehah.
    Kepada yg berminat boleh terus hubungi saya Liza 0136393379. Terima kasih.

  8. Saya memerlukan pembantu rumah separuh masa area Bukit Jelutong untuk menolong saya kerana saya akan menjalani kimoterapi. Jangkamasa adalah dari Dec 18 ke Apr 19 dr pukul 9 pagi hingga 5 ptg . Antara tugas adalah memasak dan mengemas . Bekas jururawat amatlah dialu-alukan. Gaji boleh runding. Yang berminat boleh WA saya di 0193939870.

  9. Salam semua,
    Perlukan pembantu lingkingan umur 25-42, sihat tubuh badan, utk teman ihu saya di rumahnya di petaling jaya. Tinggal, makan free. Kerja tak banyak, basic shj. Yg penting, jujur, ikhlas, rajin. Contact saya segera 0132213383

  10. Saya mencari pembantu rumah utk uruskan anak saya seramai 4 org…isnin hingga sabtu…7 pagi – 7 malam (balik hari)….rumah di kawasan dato keramat…boleh hubungi say di 0196608910

  11. assalamualaikum…..sy mencari pembantu rumah lingkungan umur 35-45thn utk menjaga 3orang anak..
    urgent bermula januari 2019..
    jika ada wassap sy di no 0108865235

  12. Assalamualaikum.
    Saya mencari pembantu rumah di shah alam. Anak 2 org, 6 tahun dan 9 tahun. Selain menjaga anak, juga yg pandai memasak dan buat kerja2 rumah.Kawasan kejiranan yg selesa dan selamat.
    Jika berminat boleh WA di no 0123853115.

    Terima kasih.

  13. Assalamualaikum.
    Saya juga mencari pembantu rumah untuk teman mak di rumah dan jaga anak 8 thn dan 3 tahun. Sy tinggal di Bandar Teknologi, Kajang/Semenyih…kalo berminat boleh call atau wasap saya 0162064313.

    Boleh balik hari atau tinggal bersama (tapi rumah kecil..teres setingkat..harap maklum)

  14. Saya mencari kerja sebagai pembantu rumah.kawasan wangsa maju or lebih kurang dekat.sebab nak balik hari.interested wassup saya 0164307229

    • SYARIKAT KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN PEMBANTU RUMAH TEMPATAN

      SERVIS KAMI MELIPUTI
      -STAY-IN / DAILY
      -PENGURUSAN ANAK-ANAK (DAN IBU BERSALIN)
      -PENJAGAAN IBU BAPA (WARGA TUA)
      -PENGURUSAN PESAKIT
      -PENGURUSAN RUTIN KERJA RUMAH HARIAN

      SERVIS YANG SYARIKAT KAMI SEDIAKAN MURAH, CEPAT, JIMAT DAN SELAMAT.

      HUBUNGI PIHAK KAMI JIKA ADA SEBARANG PERTANYAAN.
      WHATSAPP:01126369931
      EMAIL:pembanturumahtempatan@gmail.com

      #HUBUNGI KAMI SEGERA UNTUK MENGETAHUI PROMOSI YANG KAMI SEDIAKAN UNTUK ANDA YANG MENGGUNAKAN PERKHIDMATAN KAMI SEBELUM 11 FEBRUARI 2019.

    • Itu la masalahnya, bila ada org yg msg tanpa melalui agent, bakal majikan kekwat taktau nak categorikan tahap apa. Patutnya bila ada org tempatan tanya pasal kerja jwb la elok2. Yg iklankan kerja pun satu, tak letak details area mana, nak tunggu jwpan berbulan2. Dah tu jwb mcm hampeh.. percaya sngt kat agent..

  15. SAYA MENCARI PEMBANTU RUMAH TEMPATAN
    .
    Kelebihan
    1. Gaji RM1,000 – RM1,500 (Bergantung kepada pengalaman)
    2. Lokasi di Johor
    3. Tempat tinggal disediakan
    4. Makanan di sediakan
    5. Waktu bekerja: Ahad – Jumaat (7 pagi – 9 malam)
    .
    Tugasan
    1. Jaga ayah saya yang sudah uzur, 89 tahun
    2. Jaga 2 orang anak lelaki (2 tahun dan 2 bulan)
    3. Sorang normal (2 bulan) & sorang lagi oku (2 tahun dan perlukan pengawasan yang rapi)
    4. Memasak untuk ayah dan anak-anak saya
    5. Mengemas rumah sebab saya seorang yang pembersih
    .
    Syarat
    1. Warganegara Malaysia
    2. Perempuan
    3. Islam
    4. Solat 5 waktu
    5. Tidak kira usia
    6. Sihat tubuh badan
    7. Boleh jaga baby dgn baik
    8. Boleh di tegur
    9. Boleh tahan kena marah
    10. 6 hari bekerja, 1 hari cuti (sabtu)
    .
    Wan: 019 365 6049

  16. saya mencari pembantu rumah untuk jaga anak lelaki saya berumur 6 bulan. juga melakukan kerja2 pembersihan rumah seperti kemas rumah, memasak, mencuci pakaian. tinggal bersama saya.

  17. Salam, saya mencari pembantu rumah tempatan di rumah saya di seri kembangan, selangor untuk menjaga anak2 saya, memasak dan kerja rumah. Boleh balik hari atau duduk bersama – waktu bekerja, cuti dan gaji boleh dirunding.
    Hubungi 0123662347 (whatsapp sahaja)

  18. Salam..masih ada yang mencari pembantu rumah…buleh hubungi ataw whatsapo saya di 0176699910..bekerja di area subang,desa mentari dan bandar sunway…saya mencari kerja sambilan dan gaji hari…saya bergerak sediri tiada dari mana2 agent…

  19. Assalamualaikum.
    Saya mencari pembantu rumah untuk menjaga 2 org anak, baby lelaki 3bln dan anak lelaki berumur 2tahun..Juga mampu membuat kerja-kerja rumah yg lain..tinggal bersama saya.
    Kpd sesiapa yg berminat..blh wasap sy di no 0129782617

  20. Saya mencari pembantu untuk menjaga ayah saya yang berumur 78 tahun di Kawasan Batu Caves.

    Penjagaan yang diperlukan:
    1. menukar diaper
    2. grooming
    3. Simple massage
    4. menyuap makan
    5. lap badan
    6. dan menguruskan keperluannya

    Kerja dr 9pg-6ptg (Isnin – Jumaat)
    Sabtu Ahad cuti.
    Gaji RM1,500 sebulan.
    Berminat boleh message saya.

  21. Saya mencari Pembantu Rumah SEGERA:

    Lokasi: Bandar Seri Sendayan Seremban N9.

    Syarat
    1. Warganegara Malaysia
    2. Perempuan
    3. Islam
    4. Solat 5 waktu
    5. Tidak kira usia
    6. Sihat tubuh badan
    7. Boleh di tegur
    8. Boleh menguruskan warga emas
    8. Boleh tahan kena marah
    9. 6 hari bekerja, 1 hari cuti (sabtu)
    10. Memeliki lesen memandu dan boleh memandu kereta adalah satu kelebihan.

    Tugasan
    1. Jaga ayah (buta & berdikari) 80 tahun
    2. Jaga ibu (kurang sihat & rabun) 82 tahun
    3. Memasak untuk ayah dan ibu
    4. Mengemas rumah sebab ibubapa saya seorang yang pembersih
    5. Menjadi pengiring ibu dan ayah ke hospital.

    Jika mempunyai kreteria di atas dan berminat untuk menjadi seorang pekerja yang jujur, amanah dan komited, sila hubungi saya, 0192110111 untuk perbincangan lanjut.

  22. Assalamualaikum, saya mencari pembantu rumah warga tempatan. Tugasnya menjaga warga emas yang uzur dan kerja rumah yang ringan. Area : Bandar Tasik Kesuma.Semenyih Selangor Gaji & cuti boleh bincang.
    wasap.my/+60122630443/pembanturumah

  23. Pembantu rumah diperlukan di Bandar Kinrara. Family yg kecil hanya ada kanak kanak 2 tahun. Boleh hubungi 0173030075

  24. Salam, saya mencari pembantu rumah tempatan umjr dlm lingkungan 35-45 tahun, menutup aurat dan solat. mesra kanak2, boleh mengurus/kemas rumah bekerja Isnin-Jumaat, cuti weekend. area cyberjaya.

  25. Saya masih mencari pembantu rumah harian, saya tinggal di Pinggiran Usj , Subang Jaya. Tugas – kerja kerja mengemas rumah dan jaga anak saya umur 10 tahun. Hari bekerja : Isnin hingga Jumaat 6.40 pagi hingga 5 petang. Boleh whatsapp./ message 016 3359872

    • sis ani. saya memerlukan khidmat pembantu rumah tempatan dan tinggal sama fi rembau, ns
      tq. tel no 0107882679

  26. saya mencari seorang pembantu orang tempatan yang boleh membantu kakak saya menguruskan ibu saya yang mengalami stroke sebelah kiri. Ibu tunggal yang tiada komitmen, wanita tidak bekerja, pelajar tunggu results dan anak yatim semua layak memohon. Boleh balik hari atau tinggal bersama. 5 hari bekerja sabtu ahad cuti.
    Area : Parit Buntar
    Berminat? Contact anas (013 480 6963) / azila (013 489 6963)

  27. Salam, saya mencari pembantu rumah tempatan umjr dlm lingkungan 35-45 tahun, menutup aurat dan solat. mesra kanak2, boleh mengurus/kemas rumah

  28. Mencari seorang pembantu perempuan tempatan/asing.
    Berkebolehan membantu ibu saya di alamat Simpang Pulai Perak
    Gaji RM800 (boleh dirunding)
    Boleh Datang HARI

    Tugas2 utama:
    1) MENGEMAS RUMAH dan KAWASAN LUAR RUMAH/DAPUR
    2) MEMBANTU IBU MEMASAK
    3) DAN LAIN LAIN KERJA RUMAH (BASUH BAJU/LIPAT BAJU)

    Agen tak dilayan.
    CALL/WA 012 2773747

  29. sis ani. saya memerlukan khidmat pembantu rumah tempatan dan tinggal sama fi rembau, ns
    tq. tel no 0107882679

  30. Assalamualaikum.. Saya mencari pembantu rumah tempatan yg boleh menjaga anak2 saya. Tugas hanya jaga anak dan hal2 yg berkaitan dgn anak. dan buat sarapan/makan tengahari anak2.
    House cleaning tak perlu kerana ada pembantu lain yg buat bahagian cleaning. Gaji Rm1100-Rm1200.
    Area Bukit Katil Melaka
    WA:0122798085 (Amy)

  31. Assalamualaikum. Sesiapa yg ingin mencari pembantu boleh hubungi sy ditalian 0166822994.
    ✅Waktu bekerja 5 hari seminggu (Sabtu Ahad cuti)
    ✅Mengemas rumah/sapu/vacuum/mop
    ✅Basuh baju/Jemur baju/Lipat baju/Gosok baju
    ✅Memasak
    ✅Jaga baby
    ✅Gaji2000 Sebulan

  32. -Golongan susah / miskin / fakir yang memerlukan pekerjaan
    -Wanita : Indonesia (Islam) / Melayu
    -Harian RM60.00 makan & minum ditanggung
    -Harian : 7 pagi – 6 petang @ tinggal bersama majikan
    -Cuti setiap Ahad
    -Boleh mula serta merta
    -Lokasi : Taman Keramat (berhadapan Masjid Al Ansar)

    How to Apply
    010-8978825 (Hafiz) 019-2701981 (Rozita)

  33. Mencari pembantu rumah untuk membuat kerja kerja rumah dan memasak. Tinggal bersama majikan. Area USJ Subang Jaya. Gaji RM1000. 0122556110. Keperluan segera.

  34. -Golongan susah / miskin / fakir yang memerlukan pekerjaan
    -Wanita : Indonesia (Islam) / Melayu
    -Harian RM60.00 makan & minum ditanggung
    -Harian : 7 pagi – 6 petang (transport sendiri) @ tinggal bersama majikan
    -Cuti setiap Sabtu / Ahad
    -Boleh mula serta merta
    -Lokasi : Desa Alam, Seksyen U12, Shah Alam

    How to Apply
    019-2336946 (Fauzi) 017-3194878 (Hazlin)

  35. Saya memerlukan pembantu rumah 8.00pg sampai 6ptg..isnin hingga jumaat..untuk membantu dan menguruskan ibu saya yg berumur 73 tahun di rumah..lokasi di taman dato hormat,telok panglima garang,selangor..sila hubungi : 013 3428978 (whats app/call), urgent..terima kasih.

  36. Saya mencari pembantu rumah harian, rumah di Sri Serdang , Seri Kembangan. Tugas : kerja mengemas rumah dan jaga baby. Hari bekerja : Isnin – Jumaat. Boleh whatsapp atau message DIAN 0126939190. Mula kerja secepat mungkin.

  37. Assalamualaikum.. Saya mencari pembantu rumah tempatan sahaja yg boleh menjaga anak2 saya dengan penuh kasih sayang. Tugas hanya jaga anak dan hal2 yg berkaitan dgn anak. Gaji RM 800-RM1000 (ikut pengalaman dan kecekapan).Lokasi penjagaan di MUAR, JOHOR. Tempat tinggal, makan dan minum disediakan jika pemohon luar dari kawasan muar.Boleh whatapps saya jika berminat di talian :018-2860972 (faizal)..Terima kasih..

  38. Saya cari pembantu rumah untuk jaga anak (3tahun) & tlng masak makanan berpantang dan makanan anak 3 tahun. Tidak perlu buat kerja rumah(bsuh kain, lpat kain, kms rumah) – xperlu
    Hubungi 010-2348468
    Kerja dari 2 petang hingga 6 petang

  39. Saya mencari pembantu full time untuk jaga mak saya yang sakit akibat terjatuh. Kerja rumah sikit2. Area Bandar Tun Razak, KL. Gaji dan cuti boleh dirunding. 012-2501769

  40. Assalamualaikum. Saya sedang mencari pembantu rumah yg jujur, amanah dan penyayang harian/live in yang boleh mula hujung Januari 2020. Tugasan menjaga baby (newborn), memasak dan mengemas rumah. Ada 2 org lg anak (8 dan 5 thn) cuma jaga makan minum sahaja. Untuk harian, menjaga baby dan membantu ibu saya dengan kerja2 rumah 8pg – 5 ptg. Lokasi Ampang.
    Boleh whatsapp 019-820 1806.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.