Home Maid Agency Pembantu Rumah Tempatan

Pembantu Rumah Tempatan

11661
376

Agensi Pembantu Rumah Tempatan

Agensi kami membekal pembantu rumah tempatan dan Indonesia;

Terlatih

Muslim
Saringan Pemeriksaan Kesihatan
Berumur 25 – 45 tahun

 

Hubungi: (No Telefon Anda di sini)
***Nota: IKLAN INI UNTUK DI SEWA***

Hubungi kami segera untuk rundingan: 017-6550032 | 017-3007878

 

376 COMMENTS

  1. Saya berminat urk perkhidmatan pembantu rumah warga tempatan. Tiada bayi atau org tua utk dijaga. Kemas rumah dan memasak shj. 0196605616

  2. saya memerlukan pembantu rumah untuk menjaga ibu saya yang kene stroke (minor) dan kemas rumah. Umur kalau boleh 40 thn keatas lah…boleh tinggal atau pun balik hari.

  3. saya mencari pembantu rumah tempatan atau indonesia. gaji insyaallah berpatutan.

    No agent.
    No call dr indonesia. semua menipu.
    yg serius sahaja

  4. saya memerlukan pembantu rumah untuk menjaga ibu saya yang kene stroke (minor) dan memasak sahaja. Tempat tinggal disediakan. Umur kalau boleh 40 thn keatas…rea Puchong Bandar Kinrara. Selangor.

  5. saya perlukan pembantu rumah tempatan , lokasi putrajaya, gaji 800-1500
    kerja hanya mengemas

    sila whatsapp saya 01135450075 – razi

  6. saya perlukan pembantu rumah yang boleh urus mengemas rumah dan menjaga orang tua yang mengalami penyakit alzimer. jika ada buleh call saya.

  7. Saya memerlukan pembantu rumah bmula januari 2018. Me jaga baby dan anak berumur 2 thn serta mengemas rumah.. please call me at 0193571804

  8. Perlukan pembantu warga tmptn utk mengemas dan memasak. Tiada anak kecik atau org tua. Saya sudah pencen. Tinggal d putra heights dekat dgn LRT station. Diberi kemudahan bercuti..

  9. Sy perlukan pembantu rumah warga tempatan dgn segera. Waktu keje isnin hingga jumaat. Area sri gombak. Boleh tinggal sekali jika mahu and balik rumah on weekend shj. Kerja – menjaga anak 3 org, 2 org sdh bersekolah pgi dan ptg dan menjaga seorang baby 2 tahun. Hubungi segera. 012 6188649

  10. Hi saya Shareen, saya seorng pengasuh. Kalau anda perlukan saya untuk mengasuh budak dan menjaga org tua boleh hubungi saya. Kalau memasak dan mengemas tu maaflah ye saya masih belajar dan umur saya baru 19 tahun. Pasal gaji boleh dirunding ye.

  11. Saya mencari pembantu rumah @ pengasuh untuk menjaga anak2 saya pada hari bekerja.Hari cuti boleh dikatakan hari cuti juga untuk pembantu berkenaan. Pembantu boleh memilih untuk tinggal sendiri atau tinggal dirumah saya. Gaji boleh dirunding.
    – no agen
    – no deposit

    • Saya mencari pembantu rumah @ pengasuh untuk menjaga anak2 saya pada hari bekerja.Hari cuti boleh dikatakan hari cuti juga untuk pembantu berkenaan. Pembantu boleh memilih untuk tinggal sendiri atau tinggal dirumah saya. Gaji boleh dirunding.
      – no agen
      – no deposit
      Jika ada yang minat boleh hubungi saya di 0129002606

  12. Saya perlukan pembantu rumah warga tempatan lingkungan usia 30 hingga 45 tahun untuk menjaga sepasang anak kembar berumur 2 tahun 2 bulan. Tugas menguruskan anak, mengemas rumah dan urusan rumahtangga yang lain. Gaji diberi RM1,000.00 dan kemudahan cuti boleh dipertimbangkan. Pembantu perlu sihat, jujur, amanah, rajin, mendengar kata, bertanggungjawab dan sayangkan kanak-kanak. Sila hubungi saya jika berminat 0126015414 (whatsapp sahaja).

  13. Saya memerlukan pembantu rumah wanita tempatan beragama Islam berusia dalam lingkungan 30 hingga 45 tahun untuk menguruskan sepasang anak kembar berusia 2 tahun 2 bulan selain melakukan urusan rumahtangga yang lain. Saya menetap di Nilai, Negeri Sembilan. Pembantu perlu tinggal bersama saya.

    Ciri-ciri pembantu yang diperlukan adalah solat 5 waktu, sayangkan budak, rajin, jujur dan bertanggungjawab menjalankan tugas. Cuti bulanan boleh dipertimbangkan. Sekiranya benar-benar berminat sahaja hubungi saya di talian 012 6015414 (SMS ATAU WHATSAPP SAHAJA) ; no agent please. Terima kasih.

  14. Saya memerlukan pembantu rumah tempatan untuk menjaga ibu saya yg sakit di rumah. Area berdekatan Batu 3, Shah Alam. Bole berulang balik hari hanya untuk 5 hari seminggu (Isnin- Jumaat). Jika berminat, sila hubungi sy @ Whatsapp 012-3992159.

  15. Salam. Saya perlukan pembantu rumah untuk Irishman kerja rumah dan tengokkan anak umur 8 bulan . Perlu tinggal Dengan saya di seremban . Jika berminat boleh message 0176359244

  16. Salam. Sy ingin mencari pembantu rmh tempatan atau indonesia. Jaga anak 1 org di rumah usia 2 tahun semasa kami bekerja. 3 org anak lagi sudah sekolah sehingga petang. Buat basic house cleaning..sidai lipat baju n kemas rmh. Jaga solat 5 waktu, rajin dan sayang anak2. Hubungi saya..010 4009431 .putrajaya . Gaji 800 ke 1000. No agent.

  17. Saya mencari pembantu rumah tempatan jujur dan amanah untuk urusan mengemas rumah, memasak dan jaga anak..gaji rm800-rm1200. Hubungi/whatsap saya 0133505173

  18. Saya memerlukan pembantu rumah tempatan jujur dan amanah untuk urusan kemas rumah, memasak ,jaga anak dan teman ibu mertua yg masih sihat..gaji Boleh bincang. Hubungi/whatsap saya 019955018

  19. Assalam. Saya mencari pembantu rumah tempatan harian (balik hari) untuk menjaga 4 orang anak disamping kerja2 mengemas dan memasak untuk anak-anak sahaja. Lokasi Putrajaya. Berminat hubungi saya 0173401462.

  20. Salam sy perlukan pembantu rumah warga tempatan @ indonesia dgn segera. Waktu keje isnin hingga jumaat. Area cheras. Boleh tinggal sekali jika mahu and balik rumah on weekend shj. Kerja – menjaga anak 2 org, 1 org sdh bersekolah pgi dan ptg..boleh mengemas rumah dan yang penting sayangkan anak2…gaji boleh dirunding..Hubungi segera. 017-4141513

  21. Saya memerlukan pembantu rumah utk menjaga ibu saya. Ibu masih sihat cuma perlu pembantu utk teman dia dirumah. Disamping itu, boleh mengemas dll. Tempatan atau indonesia. Lokasi Shah alam. Hubungi ‭012 588 7420‬. Perlu segera

  22. Saya perlukan pembantu rumah harian. Datang jam 8 pagi hingga 4 petang. Lokasi Gombak Selangor. Boleh wasap saya 0129343391. Terima Kasih

  23. Assalam…
    Mencari pembantu rumah utk mengemas dan menjaga rumah sahaja. Anak seorang darjah 5, sekolah pagi ke petang. Seorang tingkatan 4, pandai jaga diri. Gaji RM 1,100. Boleh pilih tinggal sekali atau berasingan.
    Hubungi Adi : 0162494632
    No Agent : Serik ditipu agent2

  24. Sedang mencari pembantu rumah untuk mengasuh anak 2 bulan dan mengemas rumah. Tidak perlu masak. Rumah apartment. Lokasi parklane oug. Minat sila menghubungi saya di 0162600219

  25. Saya mencari pembantu rumah untuk tinggal dgn saya di pajam negeri sembilan. Kerja hanya menjaga seorang budak umur 2 tahun. Hubungi 0124038856 jika berminat.

  26. Saya hana mencari pembantu rumah untuk jaga 2 anak kecil ketika saya dan suami bekerja. Area shah alam. Gaji rm1000. Call/wasup 0195719565

  27. Salam. Saya mencari pembantu rumah. Tiada anak kecil, Gaji boleh dirunding. Saya tinggal di kota warisan, Sepang (KLIA) Selangor. Kawasan rumahyg selamat (gated security). Yang benrminat hubungi email saya: majed671101@gmail.com atau 0122352267

  28. Salam.. sy mencari pembantu rumah yg berumor 40 tahun keatas jujur amanah jaga solat.. cuma buat kerja rumah dan bantu sy masak2.. gaji boleh bincang.. sy duk d bangi.. hubungi sy 0193022055.. insyaa Allah..

  29. Salam. Saya memerlukan pembantu rumah tempatan yg berminat utk bekerja separuh hari 12tgh – 8mlm (daily helper) atau full live-in. Gaji boleh dirunding. Kawasan shah alam atau sg buloh. Mengemas rumah and menguruskan anak berumur 4 dan 6 tahun. Jika berminat utk bekerja hubungi saya 0193388721. Terima kasih

  30. Salam,
    Saya mencari pembantu rumah warga tempatan untuk menjaga 2 orang anak saya ( umur 1 tahun dan 3tahun) , 7pagi- 7pm atau bole pilih untuk tinggal bersama.
    Gaji 800-1000.

  31. Salam. Saya berminat utk kerja sebagai pembantu rumah harian (balik hari) Lokasi pilihan ialah tmn melawati, wangsa melawati, wangsa maju, au4, au5, taman permata. Gaji diminta minima rm1000. Kerja dari isnin – jumaat.

    Berminat boleh email saya di ziradini@gmail.com. Tq.

  32. saya mencari pembantu rumah warga malaysia atau indonesia.
    bekerja di rumah saya di seremban
    menjaga 3 orang anak berumur 3 tahun, 1 tahun dan 3 bulan.
    gaji rm 900 -1000(boleh runding)
    waktu cuti boleh runding
    duduk bersama saya

    Jika berminat sila email di uk6616@gmail.com atau reply disini

  33. As salam
    Saya mencari pembantu rumah warga tempatan harian 7.30-5.30pm atau tgl bersama di seremban. Gaji rm1k sebulan. Sila hubungi saya 019-3403411

  34. Salam,
    Saya mencari pembantu rumah warga tempatan untuk menjaga 3 orang anak saya ( umur 2,5 dan 6tahun) , 9 pagi- 6pm atau bole pilih untuk tinggal bersama atau balik hari. 2 ank bersekolah. Hanya perlu jaga anak dan mengemas. Sabtu – Ahad cuti. Tidak perlu memasak.
    Gaji 800-900

  35. Salam,
    Saya mencari pembantu rumah warga tempatan atau Indonesia
    untuk menjaga 3 orang anak saya ( umur 2,5 dan 6tahun) , 9 pagi- 6pm atau bole pilih untuk tinggal bersama atau balik hari. 2 ank bersekolah. Hanya perlu jaga anak dan mengemas. Sabtu – Ahad cuti. Tidak perlu memasak.
    Gaji 800-900

    Reply

  36. As salam
    Saya ingin mencari pembantu rumah (tempatan atau Indonesia) full time di Melaka. Tolong call 016-6691380 dengan kadar segera. Tk dan wassalam
    Syed

  37. saya memerlukan pembantu rumah tempatan hanya untuk mengemas dan memasak, tinggal di Bandar Baru Bangi.

    Anak2 semua dh besar, cuma tidak berkesempatan untuk menguruskan rumah dgn baik.

    Gaji RM800-RM1000

  38. Assalam..sy memerlukan penjaga kanak-kanak tempatan untuk menjaga anak-anak sy yg berumur 8 bulan & 3 tahun di rumah sy setiap hari isnin hingga jumaat shj bermula jam 9-5pm di area Port Dickson. Jika berminat boleh hubungi 0123234847 – Helmi utk pertanyaan lanjut. Gaji ditawarkan RM700-800

  39. Saya perlukan pembantu rumah harian untuk mengasuh anak saya 3 orang ( 6 tahun, 3 tahun & 3 bulan) dan mengemas rumah. Tidak perlu masak. Area batu caves. Waktu kerja Isnin-jumaat, 8.30-6.00. Berminat hubungi saya 014-7368116

  40. As salam,
    sy memerlukan seorang pembantu rumah terutama warga indonesia beragama islam yg jujur dan amanah utk bekerja dengan saya di Ampang. kerja khusus adalah menjaga seorang kanak kanak berumur 3 tahun dan mengemas. permit akan diuruskan. boleh tinggal dengan saya ataupun balik hari. cuti akan diberikan setiap bulan. sila call 0123340271

  41. Salam saya azian dr melaka sy memerlukan pembantu rumah utk mengemas memasak dan menjaga anak 2 tahun…klu ada yg berminat boleh pm 0167213766 azian..gaji 900 dan ada mcm2 kemudahan..tq

  42. Saya boleh membuat tugasan rumahtangga, spt mengemas, memasak, membasuh baju, iron
    dan pelbagai tugas lain.
    Tapi hanya buat part time selepas waktu 5.00 ptg hingga 9.00 mlm bagi hari biasa
    Hari Jumaat dan Sabtu cuti.
    Boleh contact saya- Hafizan ( 012-5493997 )

    • Saya boleh membuat tugasan rumahtangga, spt mengemas, memasak, membasuh baju, iron
      dan pelbagai tugas lain.
      Tapi hanya buat part time selepas waktu 5.00 ptg hingga 9.00 mlm bagi hari biasa
      Hari Jumaat dan Sabtu cuti.
      Boleh contact saya- Hafizan ( 012-5493997 ) , Area : sungai Petani, Kedah

      Reply

  43. ASSALAMUALAIKUM..HAI..SY PUAN NOOR KAMAR..SY SEORANG IBU TUNGGAL MENCARI. SEGERA PEMBANTU RUMAH TEMPATAN..GAJI 800 SEBULAN..BOLEH TINGGAL BERSAMA SAYA..DALAM SEBULAN DIBERI CUTI HUJUNG MINGGU DALAM SELANG DUA MINGGU HARI BEKERJA.TUGAS MENJAGA ANAK 4,ORG YG TELAH BESAR..ANAK4 SEMUA TELAH BERSEKOLAH..TUGAS MENGURUSKAN MASAKAN DI RUMAH, MENJAGA ANAK4.. DAN MENGEMAS RUMAH. YG BERMINAT HUBUNGI SY MELALUI WSSAP 01111223854

  44. sy tgh cari pembantu rumah dengan segara untuk jagakan nenek yang sakit baru keluar wad yg tinggal seorang di bandar Ainsdale. Boleh whatsapp 01116300529. TQ !

  45. Sy mencari pembantu rumah untuk mengemas dan memasak . Rumah bungalow 2 tingkat kawasn pj tinggal bersama . Gaji rm1200 bergantung pada kemampuan . Umur tidak melebihi 38 tahun , tinggi 5kaki keatas dan berat badan tidak melebihi 65kg . Sesiapa yg minat boleh whatsapp di talian 012 2873125

  46. saya mencari pembantu rumah untuk kemas rumah dan jaga baby 7 bulan. saya tinggal di Gombak. Jika berminat boleh hubungi saya 01111212291

  47. Mencari pembantu rumah di johor bahru untuk menjaga 2 org anak 2 dan 4 tahun selain kerja rumah harian. Gaji 800-900, umur lingkungan 30 – 45 tahun. Boleh mula kerja secepat mungkin. Whatsapp atau hubungi 012-7576587 – Sya

  48. Saya mencari pembantu rumah wanita berusia 35-45 tahun untuk tinggal di bandar baru bangi.

    Tugas : memasak , mengemas dan kerja rumah harian.

    Isi rumah hanyalah ibu dan ayah.

    Berminat boleh hubungi saya Adz di 0192824414

  49. saya mencari pembantu rumah wanita umur lingkungan 40 tahun ke atas utk menjaga 3 org ank saya di johor bahru. anak pertama lelaki 5thn, ank kedua perempuan 3 thn dan anak ketiga perempuan 7 bulan.
    tugas: menjaga ank2 dan membuat kerja rumah.
    gaji : rm800.
    cuti: setiap hari jumaat dan sabtu.
    jika berminat whtsapp azura (0197881464).

  50. Saya mencari pembantu rumah untuk tolong berniaga Dan kemas rumah,area senai johor,gaji 800 jika berminat contact sy..0166156695..sy mencari yg rajin..kalau malas xnak…terima kasih

  51. Saya mencari pembantu rumah wanita umur lingkungan 40 tahun ke atas utk menjaga ibu saya.

    Lokasi di Kubang Pasu Kedah.

    Berminat boleh WhatsApp saya Sylvia di 012 3063510

  52. Saya mencari pembantu rumah balik hari untuk menjaga anak sy yang berumur 2 bulan dan mengemas rumah.
    Waktu bekerja isnin hingga jumaat sahaja.
    Lokasi – Gombak. Jika berminat, sila hubungi saya / whatapps sy di 017-6721373 (intan) – urgent

  53. Saya mencari pembantu rumah
    – Urus Anak 5 orang (2 sekolah 8.00-4.00ptg)
    – Kemas Rumah, Urus pakaian lipat jemur gosok
    – Masak tak perlu
    – Penting solat, tutup aurat, sayang anak2 dan pembersih.
    – Gaji 1k
    – Saya bekerja dari rumah
    – Lokasi Bangi
    Whatsapps 0199932369

  54. Saya mencari seorang pembantu rumah sepenuh masa untuk menjaga nenek saya yang sudah tua dan makcik saya yang terlantar kerana penyakit MS.

    Skop kerja :
    Suap makan untuk makcik
    Menukar lampin dewasa untuk makcik
    Mandikan makcik
    (Kesabaran diperlukan untuk menjaga orang sakit yang terlantar)

    Bantu nenek — Kemas rumah bila makcik berehat (jemur kain, angkat kain, lipat kain, sapu lantai, mop rumah, cuci toilet etc)

    Lokasi : Damansara (rumah teres 2 tingkat)
    Gaji : RM800 – RM900

    Cuti diberikan sebulan sekali. Tempat tinggal dan makan minum diberikan jika ingin duduk sekali atau balik hari pun boleh.

    Bibik yang dulu dah balik kampung terus untuk jaga cucu.

    No agent. Penat dah kena tipu. Kasihanilah nenek saya yang mengharapkan bantuan tapi akhirnya kena tipu.

    Hubungi Jawahir di +60186664468. Terima kasih.

  55. Salam. Saya memerlukan pembantu rumah duduk atau pulang. Mengemas rumah, mengurus pakaian dan biasa dengan anak2 kecil. Jika berminat sila hubungi saya Fara 012-3236564 / Faridza 012-6802767

    Lokasi: Ampang.
    Gaji: 800-1,200
    Umur pembantu: 35-45 tahun

  56. Salam, saya memerlukan pembantu rumah yang balik hari untuk mengemas rumah dan bantu memasak. Area Tmn Dagang Ampang. Hari ISNIN hingga JUMAAT SAHAJA. Dari 8 pagi hingga 3 petang .Gaji boleh dibincang. URGENT!! whatssapp sarah 012-5754750.

    Terima Kasih.

  57. Saya meera.Sy boleh menguruskan kerja2 sebagai pembntu rumh memasak /menjaga anak.In sya allah.Waktu berkerja.Office hour shj.Sabtu,ahad,sy ada hal dgn keluarga dn ank sy.Area berdekatan dgn rumah.Gombak,Batu Caves.Sbb yg jauh2 sy x mahir sgt jln.Sy tinggl di Selayang.Gaji 1,300-1,400.

  58. Salam,

    Saya memerlukan pembantu untuk 2 minggu selepas saya bersalin dalam bulan May nanti (waktu puasa) perlu standby bila2 masa saya bersalin. Cuma saya dan 2 orang anak (5 dan 1.5tahun). Seksyen 10 Wangsa Maju (apartment). Boleh tinggal bersama.
    Antara tugasan:
    1- Siapkan anak2
    2- Hantar dan ambil anak ke playschool berdekatan
    3- Memasak yang simple
    4- Mengemas rumah, membasuh
    5- Beli groceries di kedai bawah rumah
    6- Lain2 bantuan yang diperlukan

    Syarat Muslimah yang menjaga agama. Bayaran RM4++
    No agent please
    Whatsapp 0137195959

    • Saya memerlukan pembantu rumah
      Uruskan 3 anak yg sudah besar dan beradab umur 10 , 12 dan 13 tahun. Pembantu yg penyayang diutamakan. Di shah alam.

      Memasak
      Mengemas
      Gosok baju
      Kerja harian rumah tangga

      Hubungi saya intan 0172930626

  59. saya mencari pembantu rumah tempatan atau indonesia. gaji insyaallah berpatutan.

    No agent.
    No call dr indonesia.
    yg serius sahaja

  60. Assalamualaikum semua..
    sy izzah, ingin mencari pengasuh/ pembantu rumah harian (perempuan sahaja) yg boleh dtg ke rumah sy di seksyen 8 shah alam.. Untuk membantu ibu saya menjaga anak lelaki sy berusia 3 bulan dan juga tolong2 membuat kerja rumah..
    weekdays sahaja, 8.30 am- 5.30 pm, bermula april 2018.
    gaji dan waktu berkerja boleh dirunding.. transport tidak disediakan..
    kalau ade sesiapa yg berminat, sila hubungi sy (013-2506572) TQ 🙂

  61. Assalammualaikum
    Sy memerlukan pembantu untuk menjaga ibu yang sakit parkinson di Kelana Jaya (full time).Disamping mengemas rumah.Gaji RM850.Boleh dirunding.Yg penting jujur dan amanah.Sila hubungi sy Nora 0123602807.

  62. Saya mencari pembantu rumah sementara bln May-july shj kerana bibik balik kg bercuti.

    No agent.
    Muslim & pandai mengasuh bayi.
    Menjaga bayi umur 7bln. Anak sulung umur 6thn sudah sekolah tadika full day.
    Isnin-jumaat. 7.30pg-6ptg
    Menjaga anak, basuh pakaian, iron pakaian, lipat pakaian, masak simple2.
    Gaji min rm900 boleh dirunding.

    Berminat boleh whatsapp saya di 0126795154.

  63. Salam,
    Sy mencari pembantu rumah utk mula bekerja dengan saya mei 2018. Tugasan mengemas rumah dan memasak serta membantu sy bersama2 menjaga 2 anak (2 tahun dan 5 bulan). Saya suri rumah sepenuh masa tetapi perlukan pembantu supaya pengurusan rumah lebih bagus.
    Cuti diberi 8 hari utk setiap 2 bulan.. maksudnya cuti 2 bulan sekali selama 8 hari.
    In shaa Allah selesa tinggal dengan saya.
    Kalau berminat, reply di komen dan beri number nanti sy hubungi ye. Tq!

  64. salam..saya pn lina mencari pembantu harian separuh hari kawasan KERAMAT..kerja separuh hari sahaja 9-1pm..kemas rumah basic/ mencuci baju /masak sekali tghari..sila msg yang berminat..gaji dalam 400-500

  65. As salam
    Saya nk tanya ada sesiap sini yg pernah ambil maid direct dgn seseorg bernama pak hasan bakri dari lombok?sy psti ada ada yg beliau telah hubungi. Soalan saya sapa sapa yg dh bayardepoit tu maid sampai x?

  66. Salam,
    Saya mencari pembantu rumah wanita tinggal bersama utk menjaga ibu saya. Disamping mengemas rumah dan masak untuk ibu .Gaji RM900. Yg penting jujur dan amanah.
    Lokasi di Sungai Petani Kedah.
    Kalau berminat, boleh reply dan beri no telefon untuk sy hubungi.
    Terima kasih.

  67. Untuk makluman semua jangan sesekali berurusan dengan seorang penungang agama atas nama hasan bakri yang beralamat di dayen peken lombok..No tel +6287850927697..tawarkan maid utk bekerja di malaysia siap buat video call dan interview maid. Bayar deposit rm1000 pastu slalu mintak delay sampai ke satu tahap tak akan jawab telefon. Memang penipu.

    • Saya dapat juga SMS dia tapi tak layan sebab memang nak cari local dan risky kan tak jumpa depan2. Harap tak ada yang terkena lah

        • Alamak saya dah terkena ke? Tapi dia pakai nama lain siap dengan KTP lagi dia bagi pada saya, no sama dan MO yang sama

          • Saya pun siap dia bg KTP semua… bg gmbar naik plane, pastu kat klia konon kene tahan dgn kastam kata xdpt masuk sbb cash xcukup dia suruh bank in… sy x bg sbb da bg 800 n4 tu, call kastam klia dia kata xda pun diorg detained perempuan.. masa tu tahanan semua lelaki.. pastu bila wassap dia bgtau dia kata da lepas sbb kawan tlg.. still mintak duit konon nk beli brg utk maid b4 hntr kat kita… last2 dia kata maid da lari…penipu

    • Yup betul. Few dh bagitau. Dia ada pakao no hp lain lain ni. Satu lagi no dia +6281997952668..pak hasan mataram..ni org yg sama laa ni..semoga xde yg kena dgn dia lg

      • Saya pernah kena tipu. Masa itu mak saya kena stroke diperlukan orang menjaga. Masa tu lah saya tak fikir banyak dan saya kena tipu

        • Saya pun terkena ke? Tapi ni nama pak abdul? Siap tunjuk pasport, ktp. Video call memang orang yang sama. Asyik delay je. Nombor telefon +6281997983782. Dah bayar rm 1500. Macam macam alasan delay.

  68. Assalamulaikum
    Saya ISA dari Sunway Alam Suria,Shah Alam
    sedang mencari pembantu rumah muslim menguruskan kemasan harian rumah, pakaian & ,memasak .
    Perlukan pembantu yang betul2 serious nak kerja
    Hubungi no sy 0189484943 untuk perbincangan lanjut

  69. Saya mencari pembantu rumah 40-50thn. Sihat tubuh badan Dari kalangan yang hidup susah. Rumah sebuah yang lengkap disediakan di dalam kawasan . Boleh melakukan kerja-kerja rumah yang biasa. Tiada anak kecil kecuali anak- yang balik asrama hujung minggu. Gaji RM500 . Whatsapp 011-20732510

  70. Kami mencari pembantu rumah muslim untuk menjaga bayi setahun, membantu mengemas rumah, pakaian dan memasak untuk mkn tengah hari bebudak sekolah 3 orang. Tempat tinggal, makan minum disediakan adalah sangat selesa. Lokasi Sg.Besi. Berminat sila hubungi 013-9329384 atau 013-9460804. Persekitaran kejiranan yang selamat dan sekuriti 24/7.
    Gaji permulaan RM900.00.

  71. Askm. Saya memerlukan pembantu rumah untuk tolong saya jaga ibu mertua yg uzur dan juga tolong saya di rumah tatkala ibu mertua sedang duduk diam.
    Saya tiada anak kecil.
    Saya perlukan pembantu rumah yang tutup aurat, solat yg cukup dan ikhlas&amanah.
    Saya tinggal di shah alam.

    Gaji: RM1000

    Perlukan segera.

    Hubungi saya: Pn Rohani
    013 3512530 (whatsaap)

  72. Adik saya perlukan pembantu rumah untuk 2 bulan sahaja May-Jun 2018. Kemas rumah dan tolong2 di dapur (Ramadhan & Syawal). Anak yg dirumah ada 3 orang. Dah besar. Yg kecil masih sekolah. umur 10 tahun. Lokasi KOTA DAMANSARA. Gagi Rm1000. Call atau Wassup 0123120109

  73. Pembantu rumah di perlukan dengan segera untuk membantu bapa saya yang uzur. Tinggal bersama di Segamat Johor. Tempoh bekerja 2 bulan bermula bulan Mei hingga Jun.
    Skop kerja :
    Bantu bapa ke toilet & mandi, cuci buah pinggang 3x seminggu, bersih kan kawasan rumah luar & dalam, cuci baju & memasak hanya jika perlu.

  74. Assalamualaikum. Sy memerlukan khidmat pembantu rumah di senawang, negeri smbilan. Rumah di kawasan selamat, gated n guarded. Mengemas dan membantu menjaga anak berumur 2 tahun. Saya bekerja di KL. Boleh tinggal bersama atau ulang alik. Gaji boleh dirunding.
    Syarat: wanita islam, menutup aurat, sygkan kanak2 dan ikhlas.
    Berminat boleh reply mesej ini dan tinggalkan no telefon untuk saya hubungi. Terima kasih 🙂

  75. Assalamualaikum. Sy memerlukan khidmat pembantu rumah (tempatan / indon) di Shah Alam. MMemasak, mengemas dan membantu menjaga anak berumur 1 tahun, 7 tahun dan 9 tahun.
    Waktu bekerja : 7pagi – 7malam
    Berulang alik
    Gaji : Bole dirunding
    Syarat: wanita islam, menutup aurat, sygkan kanak2 dan ikhlas.
    Berminat boleh whatsapp (0127872669)
    Terima kasih

  76. Salam,saya mencari pembantu rumah untuk membantu kerja2 rumah dan menjaga anak 1tahun 7 bulan dan 1 bulan. Tak perlu memasak. Rumah apartment 2 bilik sahaja. Nak stay in atau ulang alik tak kisah. Gaji 800 sebulan. Area Batu 3, Shah Alam. No agent. 0182827570

  77. Salam, sy Pn. Reena, mencari pembantu rumah sepenuh masa, tinggal bersama di area Subang, USJ. Rumah sangat selesa, gated dan persekitaran yg baik. Membuat kerja2 rumah, memasak dan penyediaan pakaian. Anak berumur 8 bulan tetapi hanya bantu jaga pada hujung minggu dan waktu cuti (baby hantar ke nursery).
    Berminat boleh call atau whatsapp 012-2556110. Gaji boleh runding.

  78. Ahmad Ridhwan Bin Mohd Nor December 25, 2017 at 9:17 pm
    Saya mencari pembantu rumah tempatan jujur dan amanah untuk urusan mengemas rumah, memasak dan jaga anak..gaji rm900-rm1200. Hubungi/whatsap saya 0133505173

  79. Saya memerlukan pembantu rumah untuk kemas rumah dan urus kain baju. Suami dan isteri kerja xsempat nk kemas rumah. Xperlu jaga anak. Anak hantar taska. Kerja 5 hari seminggu. Boleh balik hari atau stay. Gaji 900-1000. Urgent.
    Area JB.

  80. Assalamualaikum, saya mencarik pembantu rumah warga tempatan @ indonesia. Perlu seorang yang jujur & amanah yang boleh menjaga 2 orang anak saya (4 tahun & 2 tahun). boleh memasak & mengemas rumah. saya bakal bersalin bulan November.
    Lokasi : Kajang
    Gaji : RM900.00
    call & whatapps : +6 013 – 207 2484

  81. Assalamualaikum saya perlukan pembantu rumah Di Shah Alam, gaji rm900-1200 gaji bole discuss
    Mengikut pengalaman..in shaa allah, no tel 0192714614,jika pasangan lagi bagus suami dan isteri, Suami boleh jadi driver dgn gaji rm1500 Templat tinggal disediakan,

  82. Hepler needed

    – part time helper
    – gombak
    – 8am to 5pm
    – TOLONG meringankan kerja rumah (tiada baby, 3 org dewasa sihat belia. Helper blh main telefon.tgk tv.Mkn unmimited)
    – saguhati rm400
    – pls contact, Ros @ 013-320 9228

    Thank you.

  83. Saya mncari pembantu rumah utk mjaga anak berumur 9bln dan 3tahun di rumah. Xperlu masak. Mjaga anak dan mbuat kerja2 mngemas rumah yg ringan shj. Mpunyai kenderaan sdiri. Cuti sekolah xperlu dtg. Gaji penuh. Area klang/ shah alam. Hubungi sy 0196562152

  84. Assalamualaikum..
    Saya mencari pembantu rumah warga tempatan @ indonesia. Muslim, solat, jujur, rajin & amanah yang boleh membantu menjaga 3 orang anak (6 tahun, 4 tahun & 2 tahun).
    Boleh membantu dalam meringankan urusan kerja-kerja rumah memandangkan saya bakal bersalin pada bulan Jun 2018. Tinggal bersama. Diperlukan segera.
    Sms/whatapps : 0196750969

  85. Saya mencari pembantu rumah area Taman Nirwana. Gaji boleh dirunding. Tempat kediaman condo boleh tunggal bersama ataupun balik. Sila watsapp saya di 0122187001. Kemasukan segera

  86. Hi Assalamualaikum..
    Saya memerlukan pembantu rumah full time
    Warga tempatan untuk menajaga atok dan nenek saya yang sakit dan sekali untuk kemas rumah … gaji dalam lingkungan 900-1200 .. kalau sesiape yang berminat boleh call/wasapp :010-4390689 area cheras Kuala Lumpur

  87. Kami sedang mencari pembantu rumah tempatan yg sedia tinggal serumah dgn kami di Tjg Kling, Melaka. Tiada anak kecil dan orang tua yg perlu dijaga. Cuma harus rajin buat kerja rumah serta menjaga halaman rumah. Juga perlu bantu isteri saya memasak serta ikuti arahannya. Gaji RM800-RM1000. Boleh mula kerja secepat mungkin. Tiada agen. Kalau ada yg sungguh2 berminat boleh tel : 0162208204.

  88. Urgent needed!! Saya mencari pembantu rumah warga tempatan utk jaga baby kembar 2 org umur 9 bulan dan kemas rumah di Nilai, Negeri Sembilan. Waktu bekerja Isnin-Jumaat, 10am-6pm. Berminat sila hubungi saya dengan kadar segera. Yani 0102966260

  89. Assalamualaikum.
    Saya pengurus pembantu rumah dari indonesia,ingin mecari agensi dan majikan yang mau buat hubungan kerje sama penghantaran pekerje pembantu rumah tanngga kemalaysia.sekarang saya ada pekerje pembantu rumah 12 orang umur dari 31 tahun. 35 tahun dan 37 tahun. Sekirenya tuan. Puan. Miss yang berminat boleh menghubungi saya di nomor Hp 087754747005. pak.Salim.

  90. Pembantu rumah warga tempatan di perlukan dengan segera untuk membantu ibu/bapa saya yang uzur. Tinggal bersama di Sungai Rambai Melaka.
    Skop kerja :
    Bantu ibu/bapa ke toilet & mandi serta kemas rumah sikit2.

  91. Assalammualaikum,
    Saya memerlukan pembantu rumah warga tempatan untuk melakukan kerja mengemas & memasak sahaja. Tinggal bersama saya di area selayang.

    Jika berminat boleh hubungi saya 019-6663858 shima.

  92. Assalammualaikum,
    Saya memerlukan segera pembantu rumah warga tempatan harian untuk menjaga bayi, mengemas & memasak sahaja.

    Masa kerja: sebelah pagi sahaja.

    Jika berminat boleh hubungi saya 019-6945942- RIZAL

  93. Segera!!! Mencari pembantu rumah tempatan berusia 35 tahun ke atas di Shah Alam
    Skop kerja : mengemas rumah, membasuh & megemas pakaian, mengurus 3 org ank (11 thn, 2 thn, 1 thn) & memasak jika perlu (saya masak sendiri)
    Waktu bekerja 8 pagi – 6 petang
    Gaji permulaan (kenaikan gaji berdasarkan prestasi kerja)
    Hubungi 0177683551

  94. Salam,

    Saya memerlukan seorang pembantu rumah seperti di bawah:

    Lokasi: Jalan Klang Lama, KL
    Waktu kerja: Isnin – Jumaat (8.00pagi – 7.00 petang), Sabtu dan Ahad cuti.
    Scope Kerja: Kemas Rumah, Gosok Baju, dll. ( Teres 2 tingkat), tolong masak dan jaga anak umur 3 tahun. Anak yang lain dan besar.
    Kenderaan: Sendiri
    Peribadi: Jujur, Amanah, Penyabar, Solat 5 waktu Tak Tinggal
    Gaji: RM900 sebulan. Jika kerja bagus gaji akan dinaikkan ke RM1000 sebulan.

    Boleh whatsaap 016-2025771 untuk datang interview. Sila bawa salinan IC dan butiran peribadi.

  95. As’salam.

    Dikehendaki segera di Taman Sentosa Klang:-
    (1)Pembantu rumah tempatan harian sepenuh masa [9 jam sehari contoh 9-6pm, Ahad cuti]
    (2)Jujur, Amanah, Penyabar, Pembersih & Solat 5 waktu
    (3)Ada kenderaan sendiri

    (A)Menjaga ibu 70 tahun yang sakit & uzur:-
    -membersihkan buang air kecil & besar
    -menukar lampin dewasa pakai buang
    -lapkan badan
    -menukar pakaian
    -bagi makanan, minuman & ubat
    (B)Mengemas & membersihkan rumah
    (C)Menyidai, melipat & menggosok pakaian
    (D)Memasak

    (4)Perlukan salinan MyKad pemohon & suami sebagai rujukan.
    (5)Gaji sebulan 800-900
    *NO AGENT
    *NO DEPOSIT
    Berminat sila whatsapp Lena 0162185193.

  96. As’salam,
    Dikehendaki segera di Taman Sentosa Klang Selangor.

    Pembantu rumah harian sepenuh masa (9 jam sehari contoh 9-6pm, Ahad cuti).
    Seorang yang jujur, amanah, penyabar, penyayang, pembersih & menunaikan solat.
    Mempunyai kenderaan sendiri untuk datang & pulang.
    Tugasannya:-
    (A) Menjaga ibu 70 tahun yang sakit & uzur untuk
    -membersihkan buang air kecil besar
    -menukar lampin pakai buang dewasa
    -lap bersih badan dengan tuala basah
    -memberi makanan,minuman & ubat
    (B) Membuat kerja2 rumah seperti mengemas & membersihkan rumah teres dua tingkat dan lain2.
    (C) Menyidai, melipat & menggosok pakaian.
    (D) Memasak.

    Gaji 800-900 sebulan.
    Bawa salinan MyKad pemohon & suami/ ibu/ bapa sebagai rujukan.
    Berminat sila whatsapp Lena 0162185193.
    *NO AGENT
    **NO DEPOSIT

    Terima kasih.

  97. Assalamualaikum…Saya mencari pembantu rumah💕

    🐝Syarat2🐝
    1)Warganegara Malaysia
    2)Tiada had umur
    3)Perempuan
    4)Pandai buat kerja
    4)Berkerja kerana Allah

    🐝Menariknya🐝
    1)Cuti Diberi (majikan tetapkan
    2)Tinggal bersama majikan
    3)makan&minum ditanggung majikan
    4)Gaji?Insya Allah lumayan

    😍Sama-sama membantu untuk Menambah pendapatan😍

    Berminat?
    📲amie 0102389488

      • Memerlukan pembantu rumah harian
        Berkerja 5 hari seminggu
        Skop kerja
        – menguruskan kerja rumah
        – membantu saya uruskan 3 org anak (3 tahun, 2 tahun dan 10 bulan)
        – Lokasi Putrajaya.

        Cuti dan gaji boleh dirunding dengan majikan.
        No agen.

        Sila hubungi : 017-3401462/012-9090398 (Ruzanna/ Badrul)

  98. Salam, saya mencari pembantu rumah tempatan untuk menguruskan kerja-kerja rumah.
    Area: Bangi
    Gaji: RM 1000
    Mestilah sihat

    Call saya 0102132460

  99. Salam,
    Saya mencari pembantu rumah keutamaan kepada warga tempatan bagi menjaga ibu saya yang sakit. Dikehendaki tinggal bersama di Sungai Rambai, Melaka, Gaji bermula RM800 dan beberapa kemudahan lain disediakan.
    Diperlukan SEGERA.
    Hubungi saya di 017-2004249.
    _Siti

  100. Salam..Saya mencari daily helper sementara melayu wanita yang boleh menjaga anak2 saya yg berumur 2 tahun 6 bln & 1 Bulan. Dan juga membantu kerja2 rumah..7am-7pm…Hari bekerja ( isnin-Jumaat)..gaji RM 1000.00..

  101. saya memerlukan pembantu rumah untuk menjaga ayah saya yang kene stroke (minor) dan kemas rumah. Hanya utk uruskan ayah shj. Balik hari. Bole pilh gaji bulanan or minggguan

  102. saya perlukan pembantu part time untuk jaga mak masa hari raya. Raya pertama – raya ketiga. rumah di Cheras. boleh hubungi saya 01111518764. terima kasih

  103. Saya mencari pembantu rumah tempatan di Damansara Heights. 7am-7pm atau tinggal sekali. Jaga anak lepas sekolah, kemas rumah, masak sekali sehari. Hubungi saya 0122964581.

    • Saya Siti sedia jadi pembantu tuan dari 15-17 Jun. Dimanarumah tuan?Berapa gaji yang tuan tawarkan? Call saya Siti 0172972812 atau wa 0182038702

  104. Assalamualaikum. Sy memerlukan khidmat pembantu rumah tempatan di seremban, negeri smbilan. Mengemas dan membantu menjaga anak berumur 4 tahun, setahun dan baru lahir. Boleh tinggal bersama atau ulang alik. Gaji rm900 dan boleh dirunding
    Syarat: wanita islam, menutup aurat, sygkan kanak2 dan ikhlas.
    Berminat boleh reply mesej ini dan tinggalkan no telefon untuk saya hubungi atau hubungi saya 0176391542. Terima kasih 🙂

  105. Assalamualaikum semua..
    sy ida, ingin mencari pengasuh/ pembantu rumah tempatan harian (perempuan sahaja) yg boleh dtg ke rumah sy di pulau gadong melaka.. Untuk membantu ibu saya menjaga anak lelaki sy berusia 3 bulan dan juga membantu membuat kerja rumah.
    ISNIN-JUMAAT sahaja, 8.30 pagi- 5.30 petang, bermula akhir julai 2018.
    gaji dan waktu berkerja boleh dirunding.. transport tidak disediakan..
    kalau ade sesiapa yg berminat, sila hubungi sy (013-4748865) TQ 🙂

  106. Assalamualaikum. Sy memerlukan khidmat pembantu rumah tempatan di Johan Setia, Klang. Mengemas dan membantu menjaga anak berumur 1 dan 3 tahun. Boleh tinggal bersama atau ulang alik. Gaji rm900 dan boleh dirunding
    Syarat: wanita islam, menutup aurat, sygkan kanak2 dan ikhlas.
    Berminat boleh reply mesej ini dan tinggalkan no telefon untuk saya hubungi atau hubungi saya 0103666152 Terima kasih 🙂

  107. Perlukan pembantu rumah yg boleh tinggal di rumah saya dgn segera. Perlukan pengalaman mengasuh anak saya berumur 2 tahun, mengemas rumah dan memasak. Gaji sebulan rm1000. Lokasi di Kuang Selangor. Boleh wasap saya 017 3462329

  108. assalamualaikum..sy puan.noor kamar..memerlukan segera pembantu rumah sepenuh masa warga tempatan..melayu islam..umur 25 ke 50 tahun..dapat membantu sy dr segi menguruskan hal kerja rumah..dan menguruskan anak4 sy yg bersekolah..gaji permulaan rm 850..tinggal.bersama sy di kg simpang 3 gombak berhampiran area batu caves..jikalau berminat boleh menghubungi sy di wassap hp 01111223854..kemasukan segera..tq..

  109. Saya perlukan pembantu rumah warga tempatan lingkungan usia 30 hingga 45 tahun untuk menguruskan anak-anak/warga emas, mengemas rumah dan urusan rumahtangga yang lain. Gaji diberi RM900.00 dan kemudahan cuti boleh dipertimbangkan. Pembantu perlu sihat, jujur, amanah, rajin, mendengar kata, bertanggungjawab dan sayangkan kanak-kanak. Sila hubungi saya jika berminat 0162223624 (whatsapp sahaja).

  110. Assalamualaikum semua..
    sy amy, ingin mencari pengasuh/ pembantu rumah harian (perempuan sahaja) yg boleh dtg ke rumah sy di Sentul Kuala Lumpur.. Untuk menjaga anak lelaki sy berusia 3 tahun dan anak perempuan sy 8tahun serta membantu membuat kerja rumah
    weekdays sahaja, 8.30 am- 5.30 pm, bermula July 2018
    gaji dan waktu berkerja boleh dirunding.. transport tidak disediakan..
    kalau ade sesiapa yg berminat, sila hubungi sy 0162770254 TQ 🙂

  111. Memerlukan pembantu rumah harian
    Berkerja 5 hari seminggu
    Skop kerja
    – menguruskan kerja rumah
    – membantu saya uruskan 3 org anak (3 tahun, 2 tahun dan 10 bulan)
    – Lokasi Putrajaya.

    Cuti dan gaji boleh dirunding.
    No agen.

    Sila hubungi : 017-3401462/012-9090398 (Ruzanna/ Badrul)

  112. Saya Memerlukan pembantu rumah harian
    Tgl dgn saya
    Skop kerja
    – menguruskan kerja basic dirumah (cthnya,basuh baju,lipat baju)
    – membantu saya uruskan 3 org anak (twin 5bulan, sorang lg 1thun 8bulan)
    – Lokasi sungai merab,kajang

    Gaji RM900
    Cuti boleh dirunding.
    No agen.

    Sila hubungi : 0148241240 (farah)

  113. Sy memerlukan pembantu rumah harian…sy seorang guru..💗menjaga anak saya lelaki(3 tahun 5 bulan) dan perempuan (10 bulan)
    💗mengemas/mengurus pakaian(basic)
    💗bekerja (7-5 p.m) boleh balik awal jika saya dah sampai awal dirumah. Selalunya pukul 4 paling lewat.
    💗sabtu dan ahad tidak bekerja
    💗cuti sekolah pembantu turut cuti dan gaji penuh tetap akan diberikan.
    Sy tinggal di putrajaya
    JIKA berminat boleh emel sy….di norsuhaniafandi@gmail.com

  114. saya mencari pembanu rumah yang beleh menjaga mak saya yang telah uzur…yang boleh menjaga,memasak dan mengemas rumah..tempat tinggal disediakan..diperlukan segera..
    call saya iskandar 016-6697076

  115. Saya mencari pembantu rumah temptan utk jaga ayah yg sakit stroke..yang balik hari..area seri kembangan…bole pm saya ye 0173219446/0162072170

  116. Assalam..Saya mencari pembantu rumah tempatan jujur dan amanah untuk basic cleaning n mengasuh 3 org anak..tinggal dgn sy di usj 8, subang jaya..gaji rm1200. Hubungi/whatsap saya 0176538135

  117. Saya mencari Pembantu Rumah yang boleh menjaga mak saya dan anak buah saya dan mengemas rumah.

    – tinggal bersama atau balik setiap hari
    – Seremban, Negeri Sembilan
    – Setiap Ahad boleh bercuti ( jika tak nak cuti, saya boleh tambah gaji juga)
    – kerja dengan jujur, sihat, rajin, bertanggungjawab, sayang kanak- kanak dan orang tua
    – berminat boleh WhatsApp saya +60126084441 dan jumpa saya kat Seremban

  118. Assalamualaikum,
    Saya berminat untuk menjadi pembantu rumah sambilan.
    – harian (2ptg-8mlm) atau setiap weekend
    – pandai mengemas/mengurus rumah
    – mengurus pakaian (basuh/jemur/lipat/gosok)
    – memasak (a very simple cook)
    – berpengalaman menjaga nenek yg sakit tenat
    – umur 21 tahun/islam/bertudung
    – mencari kerja sambilan area cheras/bandar tun razak/sg.besi/mana2 yg berdekatan
    – jika ada sebarang tawaran kerja sila email ke lovely_ieka@yahoo.com

  119. Saya mencari dua orang pembantu rumah (melayu malaysia/indonesia)

    Pembantu pertama
    1) boleh menjaga dua orang bayi
    2) peka keperluan asas bayi
    3) mempunyai background tentang penjagaan bayi
    4) jaga solat & jaga aurat
    Gaji: (boleh dirunding)

    Pembantu kedua
    1) fokus pada kerja rumah
    – kemas,cuci,masak dll
    2) solat, jaga aurat
    3) jujur
    Gaji: 800-1100

    Tempat tinggal dan makan minum di tanggung, kecuali top up hp dan pakaian

    Boleh terus hubungi di talian 0126269194

  120. Assalamualaikum
    Saya memerlukan seorang pembantu rumah utk mengemas rumah, memasak, mencuci di kawasan Shah Alam. Boleh balik hari atau tinggal sekali. Gaji boleh dirunding. Jika ada yang betul2 berminat sila hubungi saya. Tk.

  121. Saya mencari pembantu rumah untuk membuat kerja kerja asas seperti mengemas rumah, memasak dan mencuci di area USJ 11. Jika ada yg berminat boleh wassap/call 012-2556110.

  122. Saya memerlukan pembantu rumah tetap yang akan tinggal dengan saya sekeluarga

    Skop kerja
    – menguruskan kerja basic dirumah (cthnya,basuh baju,lipat baju, mengemas rumah)
    – membantu saya uruskan 1 org anak (umur 3 bulan)
    – meneman ibu saya yang sedang sakit kanser
    – Lokasi sungai denai alam @ bukit subang

    Gaji RM900
    Cuti boleh dirunding.
    No agen.

    Sila hubungi : 0123002670 (Ariff)

  123. As Salam saya mencari pembantu rumah tempatan sambilan di sungai petani (Tmn Bakar Arang) kedah. Kerja setengah hari sahaja belah pagi. Tugas memasak dan mengemas rumah sahaja.
    Gaji RM300. Berminat sila sms/whatsapp 011-10185254

  124. Sy memerlukan pembantu rumah harian boleh menjaga anak2 saya ketika saya keluar sebentar. Yang penting mesra dgn budak2. Boleh mengemas/mengurus pakaian(basic). Waktu bekerja saya hanya perlukan 4@5 jam sehari. Waktu bekerja isnin – jumaat. Mempunyai transport sendiri boleh dtg dan balik sendiri. Lokasi saya di shah alam (denai alam).

    JIKA berminat boleh emel saya ezlinshariff79@gmail.com

  125. Salam..sy memerlukan pembantu rumah tempatan..utk jaga anak 3 org.. nak yg pandai handle baby.. islam n jaga solat..urgent..boleh pm sy kat 0122994452

    • Stay dgn majikan.. gaji boleh bincang..yg pasti bersesuaian dgn skop keje.. sy tinggal di gombak.. jika minat sila wassap atau call sy 0122994452

  126. Assalamualaikum.saya memerlukan pembantu rumah stay in atau daily basis.saya perlukan 2 org utk jg anak kecil dan mengemas serta memasak sekitar Bkt Katil Melaka.Gaji rm1200.WA sy 0122604159

  127. saya perlukan pembantu rumah tempatan / indonesia utk jaga anak dan kemas rumah di JB segera. menginap lebih digalakan manakala gaji dan cuti bole runding.

  128. saya perlukan pembantu rumah tempatan / indonesia utk jaga emak dan kemas rumah.
    Kerja senang sebab bapa pun ada delay rumah tolong.
    Hubungi saya 016 3733571 lokasi sungai buloh

  129. Assalamualaikum…Saya memerlukan khidmat Pembantu Rumah Sepenuh Masa / Harian(Balik Hari).

    • Lokasi Kediaman : Taman Bukit Mewah, KAJANG
    • Skop Perkerjaan pembantu rumah termasuk mengasuh anak -anak dan menjaga orang tua.
    • Tarikh khidmat diperlukan: Ogos 2018

    • Hari & waktu kerja(utk separuh masa) : Isnin – Jumaat(9am – 6pm)

    Boleh hubungi saya, Wani – 0136672324

    Terima Kasih!

  130. Saya memerlukan pembantu rumah harian utuk tempoh 3 bulan.

    Gaji: RM1,000.00

    Waktu bekerja : 6.00pagi hingga 6.00petang (Isnin – Jumaat)

    Tugasan : Mengemas, mencuci pakaian, masak makanan utk anak-anak, menguruskan anak2 (6 hingga 10 tahun)

    berminat sila whatsapp 012-6780834

  131. Salam.
    Saya mencari peneman nenek saya yang alzaimer.
    Skop kerja:
    1. Tukar lampin
    2. Mandikan nenek
    3. Beri makan
    Gaji permulaan RM800
    Makan dan tempat tinggal disediakan jika perlu.
    Lokasi : Kangar
    WA 0125847688

  132. saya memerlukan pembantu rumah di Melaka.kerja jaga anak2,memasak,house cleaning.Gaji rm1000-rm1200.perlukan 2 orang.no agent sebab dah serik kena tipu.

  133. Saya menacari pembantu rumah
    Balik hari
    Kerja 8-5 pm
    Ade baby 1 tahun
    Tapi saya sentiasa ade di rumah
    Gaji 1200
    Boleh call or wassap 01123616700

  134. Saya sedia jadi PRT puan dengan gaji permulaan RM1200. Berapa orang anak puan? Boleh puan terangkan skop kerjs yang lebih terperinci lagi? Boleh puan beri alamat puan ? Puan boleh hubungi saya di 0172972812 atau wa 0182038702 Terima kasih.

  135. Assalamualaikum…
    Sy mencari pembantu untuk jaga orang tua…khas untuk jaga orang tua..
    Skop kerja
    1) tukar lampin
    2) beri makan
    3) lap2 badan
    Gaji permulaan rm1100
    Lokasi rumah : Kelana Jaya , selangor
    Tempat tinggal dan makan disediakan..

    Boleh call dan wassap 01129047394

  136. Sy mencari pembantu rumah harian di shah Alam utk uruskan 2 anak sekolah & sorang baby. WhatsApp sy kalau berminat 0189806779. No agent.

  137. Assalmualaikum,
    Sy mencari pembantu rumah/ pengasuh anak usia 1 tahun.
    Hanya untuk hari isnin sampai jumaat. 7pg – 7mlm.
    Balik hari.
    Urgent.
    Gaji boleh runding. Area danau kota setapak. Sila contact: 013-9741760

  138. Saya mencari pembantu rumah Indonesia untuk tinggal bersama Nenek saya Yang masih sihat, umur 71 tahun.

    Skop kerja: kerja rumah dan memasak
    Lokasi: Shah Alam

    Pengambilan serta merta

    Sila hubungi Nabila 0164450470

  139. Mencari pembantu rumah di Bukit Mertajam Pulau Pinang. Boleh menjaga bayi 7 bulan. Penginapan dan makan minum disediakan. gaji permulaan RM1,000. Hubungi 013-3111987.

  140. Memerlukan pembantu rumah tempatan / Indonesia untuk jaga 2 org anak 3dan 4 tahun dan uruskan rumah. Anak dah masuk Taska . Permit boleh diuruskan jika indonesia.
    Lokasi Puchong Prima

    Boleh balik hari atau tinggal bersama .
    Gaji : 800-1000

    Hubungi 019219141

  141. Saya mencari pembantu rumah sepenuh masa. skop kerja hanya jaga 2org anak saya di rumah. gaji boleh di runding. rumah di desa petaling kuala lumpur. berminat hubungi 0182514288 puan zu.

  142. Salam.. Saya memerlukan pembantu rumah wanita tempatan beragama Islam berusia dalam lingkungan 30 hingga 45 tahun untuk menguruskan anak berusia 9 bulan dan 3 bulan selain melakukan urusan kemas rumah yang lain di BANDAR KINRARA 5.

    Ciri-ciri pembantu yang diperlukan adalah solat 5 waktu, sayangkan budak, rajin, jujur dan bertanggungjawab menjalankan tugas. Cuti bulanan boleh dipertimbangkan. Sekiranya benar-benar berminat sahaja hubungi saya di talian 0176774208 (SMS ATAU WHATSAPP SAHAJA) ;
    NO AGENT NO DEPOSIT please. Terima kasih.

  143. Saya memerlukan pembantu rumah full time untuk menjaga ibu saya Alzhemeir. Hanya menjaga ibu sahaja. Urusan kemas rumah telah ada pembantu rumah indonesia. Lokasi di Port Dickson.
    Makanan dan tempat tinggal disediakan.
    Gaji: RM700
    Berminat sila wassap/call : Puan Umi : 019-9899074

  144. Saya memerlukan pembantu rumah tempatan full time untuk jaga ibu saya di Seremban dengan segera.
    Buat tugasan rumah semasa ibu saya tidur dan berehat.
    Makanan dan tempat tinggal disediakan.

    Berminat call / whatsapp saya : Pn Intan 016-6737357.

  145. Urgent…saya memerlukan penjaga kepada ibu saya di Presint 9, Putrajaya. Waktu kerja dari 9.00 pagi hingga 6.00 petang. Hanya perlu uruskan keperluan ibu saya sahaja. Jika ada yang berminat boleh hubungi 011-23802107.

  146. URGENT! As’salam…Saya Ain, memerlukan pembantu rumah wanita warga tempatan yg beragama Islam berusia dalam lingkungan 35 thn hingga 45 tahun untuk menjaga anak 3 tahun & ketika saya berpantang. Cuma menjaga harian (ulang alik) dr 7am-7pm.

    Pembantu yg di perlukan: sayangkan budak, rajin, jujur dan bertanggungjawab dlm menjalankan tugas. Sekiranya benar-benar berminat sahaja hubungi saya di talian 017-365 2205 (SMS ATAU WHATSAPP SAHAJA) ;
    NO AGENT, NO DEPOSIT please. Terima kasih.

  147. Assalamualaikum, Saya memerlukan pembantu rumah tempatan di area Bukit Katil Melaka.
    📍Mengemas dan menguruskan kerja2 rumah
    📍Menguruskan pakaian
    📍Memasak
    📍Waktu bekerja harian dari jam 8am – 7pm
    📍Hari Sabtu & Ahad tidak bekerja
    📍Beragama Islam
    📍Umur lingkungan 35 hingga 50 tahun
    📍Gaji boleh dirundingkan
    Jika berminat boleh emel sy….di along_35@ymail.com

  148. Assalamualaikum, saya memerlukan pembantu rumah wanita tempatan area Bukit Katil Melaka.
    📌 Mengemas dan menguruskan kerja2 rumah
    📌 Menguruskan pakaian
    📌 Memasak
    📌 Waktu bekerja secara harian (8am – 7pm)
    📌 Berumur lingkungan 35 – 50 tahun
    📌 Beragama Islam
    📌 Mempunyai kenderaan sendiri untuk datang kerja
    📌 Cuti hari Sabtu & Ahad
    📌 Gaji boleh dirundingkan
    📌 Boleh mula kerja 1hb. September 2018
    Sekiranya berminat, hubungi saya melalui WhatsApp 019-6643028 / email: along_35@ymail. com

    • Assalamualaikum… Saya warganegara.. Umur 45 saya free dalam 4,5bulan ni.. Sudah ..berkahwin.. Jika Ada yg memerlukan khidmat saya boleh wasap saya 0193254175@kol 0183204175.. Kalau boleh harian..

  149. Saya memerlukan pembantu rumah dengan kadar segera. Menjaga 4 org anak umur 7 hingga 12 tahun yg sudah bersekolah dan balik sekolah petang. Baby perempuan berusia 1 tahun 8bulan. Area nilai, negeri sembilan. Gaji permulaan rm1000

  150. Assalam.. Saya warganegara.. Umur 45.. Susah berkahwin.. 4,5bulan ni saya free.. Sesiapa yg memerlukan khidmat sementara.. InshaaAllah.. Boleh WASAP 0193254175 @ kol 0183204175..area kajang, cheras, bangi.. Boleh dipertimbangkan.. Harian ye tuan/ puan..

  151. Assalamualaikum. Saya memerlukan pembantu rmh sepenuh masa utk jaga ank2 saya & mengemas rmh. Gaji boleh dirunding. Saya tinggal area Kajang, Selangor. Brminat boleh WhatsApp saya di no 019 9955018.

  152. Salam. Saya perlukan pembantu rumah gaji rm1000 sebulan membantu saya menguruskan rumah (apartment sedang dan rumah anak), dan memasak. Anak2 dah besar bekerja, sekolah menengah dan universiti. Cucu 5 tahun.

  153. Saya memerlukan pembantu rumah utk membantu mak saya mengasuh dan uruskan anak… Balik hari… Kerja dr jam 8.00 pg – 5.00 ptg…

  154. Saya mencari pembantu rumah part time utk tempoh saya berpantang lepas bersalin.
    Menguruskan rumah dan anak 2 orang umur 2 tahun dan 6 tahun.
    Area gombak
    Contact no: 011-10251512

  155. Saya mencari pembantu rumah untuk menguruskan rumah, area Subang. Tinggal bersama majikan. Gaji dan cuti boleh dirunding. Boleh whatsapp 012-2556110

  156. Assalamualaikum, saya memerlukan pembantu rumah harian Isnin-Jumaat 7pg-5ptg. Area Mutiara Damansara, mula 1 Nov 2018. Warganegara 40 tahun ke atas, menutup aurat, sudah berkahwin diutamakan. Gaji RM 1300 boleh dirunding. Call 013-3622624

  157. Salam,
    Saya memerlukan orang yang blh datang rumah untuk menjaga anak saya yang berumur 8 bulan. Tak perlu buat kerja rumah. Kerja mula pukul 9 pgi hingga 4 petang. Area: Melaka Tengah (Limbongan)

  158. [Urgent] Saya mencari pembantu rumah tempatan (warganegara) sementara dlm 2 bulan utk jaga ibu saya (stroke), masak simple & kemas rumah. gaji rm1k+, kerja 6hari seminggu.
    area: bukit raja, klang
    bilik disediakan: katil queen + aircond
    wifi: otw

  159. assalamualaikum…siapa perlukan pembantu rumah asing dgn kadar kos rendah melalui sistem smo.legal sistem tanpa melalui agency atau agent.pm wsp 0178707591

    • Saya perlukan pembantu rumah di Cheras 7am – 4pm..
      Isnin- jumaat..balik hari, muslim tempatan. Menjaga seorang bayi, budak berumur 2 tahun dan orang tua yang sihat..Sila hubungi saya Ghazali 016 3919857

  160. Pembantu rumah diperlukan di saujana impian kajang. 2 anak transit sekolah pagi dan petang. Seorang bayi. Isnin- jumaat (8-6pm). Balik hari atau tinggal sekali. Muslim tempatan. Peluang kerja part time tambahan dengan syarikat majikan. Gaji boleh dirunding. Sila call/whatssap 0192563916.

  161. Saya perlukan pembantu rumah di Cheras 7am – 4pm..
    Isnin- jumaat..balik hari, muslim tempatan. Menjaga seorang bayi, budak berumur 2 tahun dan orang tua yang sihat..Sila hubungi saya Ghazali 016 3919857

  162. Hi, Saya mencari pembantu rumah harian untuk membantu ibu saya (mandi, toilet) dan kemas rumah sementara waktu sahaja (sebulan dua). Tiada kanak2 yg perlu di jaga sbb both dh sekolah. Wassap 0163947873. Area Putra Perdana.

  163. Hi, Saya mencari pembantu rumah harian (9.00am to 5.00pm) untuk membantu ibu saya (mandi, toilet) dan kemas rumah sementara waktu sahaja (sebulan dua). Tiada kanak2 yg perlu dijaga. Wassap 0163947873. Area Putra Perdana.

  164. Saya mencari pembantu rumah harian 8pg – 6 ptg yg boleh menjaga orang tua ( masak simple , mandi, toilet ) di Cheras. Boleh kemas rumah juga.
    Jika ada yg berminat, bole call/whatsapp:

    012-204 3293

  165. Lisa September 24, 2018 at 1:56 pm
    Your comment is awaiting moderation
    Saya mencari pembantu rumah harian 8pg – 6 ptg yg boleh menjaga orang tua ( masak simple , mandi, toilet ) di Cheras. Boleh kemas rumah juga.
    Jika ada yg berminat, bole call/whatsapp:

    012-204 3293

  166. Assalamualaikum…
    Sy mencari pembantu tempatan untuk jaga orang tua…khas untuk jaga orang tua..
    Skop kerja
    1) tukar lampin
    2) beri makan
    3) lap2 badan
    Gaji permulaan rm1100
    Lokasi rumah : Kelana Jaya , selangor
    Tempat tinggal dan makan disediakan..

    Boleh call dan wassap 01129047394

  167. Assalam..saya memerlukan pembantu rumah di Subang..rumah Apartment..
    -umur:dlm lingkungan 40+++,penyayang,sukakan kanak2
    -ank 4 org berumur 3-7 tahun & seorg baby
    -tak perlu masak,hanya bt kerja rumah mana2 yg perlu
    -boleh tggl bersama
    -cuti sabtu & ahad
    -gaji :RM 800
    -seorg yg ikhlas utk bekerja
    #berminat boleh WA 013-2097989..diperlukan segera..

  168. Saya memerlukan pembantu rumah tempatan (daily helper)
    Area Ampangan Seremban

    Skop kerja-mengemas, menguruskan kain baju, jaga dan pantau anak-anak berumur 6,4 dan 2 tahun. Anak balik tadika pukul 1pm, umur 2 tahun balik dari taska pukul 5pm. Tugas mengasuh anak tak lama sebenarnya. 😊

    Waktu kerja- 12pm-8pm, Isnin-Jumaat
    Ada kenderaan sendiri utk ulang alik.
    Boleh tinggal sekali kalau berminat, rumah disediakan berasingan dari majikan, dijamin selesa.
    Gaji-Rm1000
    Wanita tempatan berumur 25-35 tahun digalakkan memohon. Boleh reply comment di bawah.

    No agent please

  169. Saya ada muslim dan non muslim maid indonesia maid available saya suply maid ke malaysia semua maid ada training sebelum berangkat ke malaysia jika berminat silahkan WhatsApp +6287709888776

  170. saya perlukan pembantu rumah stay in full time.(single or single mom perferred) kerja hanya menjaga & mengurus seorang anak lelaki 9 tahun & lain minor duties to be discussed. lokasi taman tasek johor baharu town area (immediate) gaji rm900 – rm1k.. Berminat sila whatsapp/call 0102790665

  171. saya perlukan pembantu rumah TEMPATAN stay in full time.(single or single mom perferred) kerja hanya menjaga & mengurus seorang anak lelaki 9 tahun & lain minor duties to be discussed. lokasi taman tasek johor baharu town area (immediate) gaji rm900 – rm1k.. Berminat sila whatsapp/call 0102790665

  172. Saya mencari pembantu tempatan untuk menjaga ibu saya di Seremban.
    Boleh membuat sedikit kerja rumah.
    Gaji RM1,000.00.
    Boleh masuk bekerja secepat yang mungkin.
    Berminat boleh hubungi saya : 016-6737357

  173. Assalamualaikum,
    Memerlukan pembantu rumah separuh masa di setia alam. Hnya perlu membantu isteri yang baru bersalin, menjaga baby dan memasak. Berminat, boleh hubungi saya. Shah :0124676917

  174. Saya memerlukan pembantu rumah untuk jaga ibu mertua saya. Yg baru patah pinggul untuk buat teman dan jaga kat ruman. Basic kerja kemas rumah . Masak . Itu sahaja. Boleh tinggal.atau pulang. Contact no 0104534641

  175. saya mencari pembantu rumah yang boleh menjaga mak saya yang telah uzur…yang boleh menjaga,memasak dan mengemas rumah..tempat tinggal disediakan..diperlukan segera..
    call saya Normah – 0162080506

  176. Saya memerlukan pembantu harian untuk menjaga dan teman ibu saya (minor stroke) area bandar kinrara, puchong. Waktu bekerja 8 pagi hingga 8 malam (boleh runding). Boleh contact 017-2553966 (whatsapp)

  177. majikan boleh dptkan pembantu rumah asing (pra amah maid online melalui sistem atau boleh pergi manea2 cawangan jim utk dptkan pengesahan
    0178707591

    • ya betul boleh buat report mana mana balai.saya salah seorang majikan yg penah deal tapi alhamdulillah hampir 4bulan tunggu dapat dia buktikan proses beliau

  178. Saya mencari pembantu rumah untuk untuk tinggal serumah jaga anak baru lahir n ank 4 tahun masuk taska , menggemas dn gnti masak bila saya penat.batu 3 sandakan, sabah.010 2938183.

  179. Salam. Saya memerlukan pembantu rumah di temerloh, pahang. Skop kerja kernas rumah, urus makan minum, jaga bayi umur 3 bulan & kanak kanak umur 3 tahun.
    Sesiapa yang berminat boleh hubungi/ wassup di nombor 013 786 5639. Terima kasih.

      • Mulai saat ni block saje semua nombor dari seberang. Diaorang semua penipu. Sangggup menggunakan agama demi duit. Supaya diaorg ni takkan berjaya lagi menipu. Nampak nombor dari sana je terus block je. Jangan dilayan.

  180. Sesiapa yang memerlukan pembantu rumah tempatan boleh hubungi kakak ni : 018-3782197 atau 011-33731379. Mereka boleh dipercayai.
    Yang mesej dari seberang tu jangan lah percaya semua tu scammer je.

  181. Assalamualaikum…
    Saya seorang ibu tunggal, umur 50+.. mencari kerja sbg pembantu rumah/pengasuh kanak2, memasak dll *kecuali iron baju* (bukan tak pandai tapi takut tak menepati piawaian majikan)

    :: area Puchong, kinrara n Subang jaya
    :: balik hari
    :: isnin – jumaat
    :: gaji boleh runding
    :: boleh keluar dr rumah lepas subuh

    WA 016 524 4825 (whatsapp sahaja no agen pls)

    • Terima kasih ADMIN sbb beri ruang untuk acik mengenali hati budi orang kita yang so TUAN2 atau so PUAN2. Niat ADMIN memang bagus tapi sikap sesetengah orang kita ni je yang tak bagus

      Ini antara yang acik dapat dari sini
      – “saya booking nanti saya contact lagi” sampai kesudah diam seribu bahasa
      – “datang jumpa saya sekian2 haribulan” bila sampai masa WA kata cancel lah
      – “kerja 7 hari seminggu, hanya cuti umum jer cuti” eh.. hello Tuan, tak tahu membaca ke?
      – “Whatsapp salinan IC, untuk keselamatan kami sekeluarga” hello TUAN.. acik tak kata acik dah setuju kerja dng TUAN, dan TUAN pun tak kata TUAN terima acik bekerja bila ditanya berapa orang anak2, rumah macam mana, apa piority kerja (ya la ada yg pentingkan keselamatan anak, makan minum anak2 terjaga ada juga PUAN2 yang pentingkan kebersihan sampai satu habuk pun tak boleh nampak) tak jawab pulak.
      – “masih cari kerja?” bila kita reply YA, diam seribu bahasa jugak
      – “tinggal di mana?” Bila di jawab tempat tinggal skrg, dia terus Google maps jwb “xx minit boleh sampai rumah saya, keluar lepas subuh, sampai b4 7am” apa dia ingat jalan raya tu acik punya ke? Atau dia ingat acik ni rosmah agaknya ada polis escort p sana sini 🙂 5-10 minin tu give and take la
      – “saya bla bla bla, agent pembantu rumah, boleh dptkan kerja unt puan, bayar RM500 harini esok boleh start kerja sbb majikan dah lama tunggu” ni acik nak habaq kat hang -nice try bro
      – “pembantu rumah bukan boleh dibagi muka” MasyaAllah hinanya si pembantu rumah pada pandangan TUAN2 semua ya?? Dua2 pihak belum berjumpa apa lagi setuju dah cakap macm tu. sedih dng perangai orang kita
      – bila acik tidak setuju unt bekerja dng TUAN, si PUAN pun call acik.. “terima laa acik, kami perlukan org yg matang unt jaga anak kami, acik jwb dng baik- minta maaf, suami puan punya expextations terlalu tinggi- nak jer acik jwb – laki kau kekwat sangat. 🙂

      – Nasihat acik pada orang kita ni biarlah si ISTERI deal dulu dengan pembantu rumah dan kemudian bincang dengan suami bukan the other way round – TUAN2 yang kekwat tu acik percaya mesti tuan kerja besar dan banyak RM kan? Jadi cari la pembantu rumah dari agent berdaftar, bayar lah 10-12k.. mintak la macam2 mesti dapat. Silap haribulan anak2 tuan dia simpan dalam fridge masa tu nangis air mata darah sekali pun anak tuan tak akan hidup semula

      Oh my… banyak nyaa nak type lagi, tapi cukup laa setakat ini, yg elok tu jadikan pengajaran, yg tak elok tu ignore je, ingat yang baik tu datang dari
      DIA, yg tak baik tu datang dari kita manusia

      Ps: acik tak akan jwb semua WA lagi, nak fokus dng berniaga kecil2an LUNCH BOX DELIVERY”
      – Assalamualaikum-

      TOPIC CLOSED

  182. saya mencari pembantu rumah bagi menjaga anak saya berumur 4 tahun dan boleh membuat sedikit kerja rumah, boleh tinggal bersama atau balik hari. Untuk balik hari bekerja dari hari isnin – jumaat sahaja, gaji boleh dirunding , tinggal di klang

    berminat,Sila hubungi saya hafiz 0162282548 @ 0133402810

  183. Hi,.saya perlukan pembantu rumah(part time) x kisah local atau non local
    Dari pagi sampai ptg jam 5 shj,.kerja x susah,.cuma tolng jaga baby umur 1bulan+..gaji rm800+.,area kajang..berminat call/whatsapp 0195119937

  184. As salam….saya memerlukan pembantu rumah single atau ibu tunggal bersama saya di Matin….Kerja rumah basic termasuk mengosok baju.

    Tolong talipon atau whatsapp +60196172592 dgn kadar segera. Gaji rm1000 sebulan.

    • Assallamuallaikum

      Sesiapa memerlukan pembantu rumah indonesia untuk menjaga orang tua kanak kanak atau kerja rumah.
      * maid telah di trainning
      * guarantee 5 bulan
      * gaji 1000 tiada cuti.
      * contract 2 tahun

      +6287709888776

  185. Memerlukan pembantu rumah harian/part time maid di area HILLPARK SAUJANA UTAMA PUNCAK ALAM

    Waktu bekerja 9am – 6pm / 8am – 5pm / 10am – 7pm
    *Isnin hingga Jumaat
    *Cuti pada cuti umum
    *Makan minum disediakan

    *hanya perlu kemas rumah
    *tak perlu masak
    *jaga bayi berumur 2 bulan dan setahun 6bulan
    *jadi rakan berbual dengan ibu saya

    *transport sendiri

    Gaji negotiable. rm1000
    Area Hillpark Puncak Alam.
    Whatsapp 019 3746456

  186. majikan boleh buat permohonan pembantu rumah melalu sistem maid online atau pergi cawangan imigresen utk pengesahan atau pencerahan.. untuk majikan ada maid fresh baru masuk.. kemboja,achech,lombok,sulawesi…. atau sebarang pertanyaan boleh wsp 0178707591

  187. Assalamualaikum

    Saya mencari pembantu rumah yang tahu mengemas dan membersih dengan baik. Lokasi di bukit jelutong Shah Alam.
    Ada Anak 6 orang, pergi sekolah dari pukul 8-6petang
    Kalau berminat untuk belajar mengaji Quran, saya Boleh uruskan juga.
    Sila hubungi saya kalau ada soalan lain.

  188. Saya mencari pembantu rumah tempatan membantu menguruskan kerja- kerja rumah dan menjaga anak kecil area putrajaya.. hubungi saya 0123470702 . Gaji boleh dirunding.

  189. Saya mencari pembantu rumah tempatan membantu menguruskan kerja- kerja rumah dan menjaga anak kecil area putrajaya.. hubungi saya 0123470702 . Gaji boleh dirunding. Boleh balik hari. Kenderaan tidak disediakan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.