Home Business Shiroipay – Aplikasi pembayaran bil dan topup

Shiroipay – Aplikasi pembayaran bil dan topup

145
0

Assalamualaikum..salam sejahtera…

* DUNIA KEARAH PAYMENT ONLINE*

Saya ingin berkongsi peluang yang baik untuk setiap daripada kita JIMAT dan JANA pendapatan daripada setiap pembayaran bil utiliti dan prepaid top up bulanan kita sendiri..

Nikmati pelbagai bonus dan rebate dalam bentuk CASH yang terpaksa anda terima melalui apps berteknologi tinggi Shiroi Pay!

* 1. Apa itu Shiroi Pay?​*
Shiroi Pay adalah Free Platform Payment Gateway. Berbelanja pembayaran tanpa tunai. Boleh beli topup, bayar bil postpaid, bil utiliti dan banyak lagi rewards yang bakal ditambah

* 2. Apakah perbezaan Shiroi Pay dengan shopping online yang lain?​*
Shopping online yang lain tidak berkongsi keuntungan dengan pelanggannya. Tetapi di ShiroiPay keuntungannya dikongsikan dengan pelanggannya. Tambahan lagi semua golongan boleh mendaftar sistem dengan hanya RM50!

* 3. Apa beza bayar di ShiroiPay?* ( Bank online kan ada macam2 juga.
Jika bayar melalui sistem ShiroiPay, anda akan dapat rebate berbentuk cash yang boleh dikeluarkan bila2 masa. jika bank online x dapat apa. Silap2 kene charge lagi ada. Memang kes naya kt pengguna..

* 4. Apakah kelebihan jika rakan anda turut menyertai sebagai partner ?​*
Selagi mereka berbelanja, anda akan terima insentif dan komisyen sampai bila bila. Bila je mereka tak bayar bil, atau tak pakai telefon bimbit? Anda jawab.

* 5. Apakah Bonus yang ditawarkan ?*
Bonus Cashback , Bonus UGU ( User Get User) dan Bonus Loyalti.
Sistem 24 hour, Tanpa anda sedari, bonus ini akan masuk ke dalam wallet Shiroipay anda sambil anda sedang tidur atau sedang bermain bersama anak.

* 6. Bagaimana Insentif / komisyen dibayar?*
Komisen akan dibayar terus masuk ke account bank anda melalui ewallet dlm personal acct ShiroiPay anda. Tiada nilai maksima untuk mengeluarkan komisyen anda. RM10,000 pun boleh.

* 7. Apakah risiko yang saya akan tanggung bila download apps ini dan daftar sebagai partner ?​*
Tiada risiko..​​Akan tetapi anda akan terima risiko yang tinggi jika anda lepaskan peluang ini kerana selama ini bil2 tiap bulan anda dah bayar tapi tiada pulangan dan sangat merugikan.. dan anda tetap kena bayar untuk bulan2 kehadapan! Jadi tukar cara pembayaran yang lebih untung.. Semuanya hanya terletak dihujung jari anda sahaja. *Bayar dan dapat cashback..*💲💲

Daftar sekarang di Google Play Store !

Untuk pengguna Apps
Click link ini utk info dan daftar 👇
https://shiroipay.com/?r=yiuti87 

Dengan aplikasi shiroipay anda jimat dan untung lumayan.untung hari2. cashback yang anda dapat boleh bantu family belanja barang harian.

Siapa Nak?
✅Boleh topup kesemua telco
✅Boleh jual topup
✅Boleh bayar bil pospaid ke semua telco
✅Boleh bayar bil elektrik, bil air & bil astro
✅Boleh beli Mol Pin & Grab
✅Boleh tambah nilai Touch&Go

👉Membeli, jual & juga bayar hanya guna HP📲.
👉Setiap pembelian, penjualan dan juga pembayaran anda akan menerima cashback💰😯.

Untuk daftar online terus klik link :-
👉http://bit.ly/shiroipayapps

Berminat Whatsap saya :-
👉http://wasap.my/60128277315

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.