Home Education & Training Kursus Jomz UPPSS – Jomz Upgrade Skill Pengucapan Awam Anda

Kursus Jomz UPPSS – Jomz Upgrade Skill Pengucapan Awam Anda

28
0

ANDA BISNES OWNER TAPI MALU NAK BERCAKAP DEPAN ORANG?

.

Kalau nak chat dalam wasap senang jer, tapi bila berdepan dengan pelanggan, lidah kelu seribu bahasa! Kalau bersembang kat kedai kopi, kitalar hero, tapi bila nak cari kawan baru untuk bisnez networking, jemmm, sebab malu ek? Bisnes takkan kemana tanpa promosi. Tapi bila nak promosi live video, kita jadi kaku. Tak tau apa nak cakap ek. Cita-cita nak grow bisnes sampai satu malaysia. Nak lantik agen sana sini. Bila time nak lantik agen, kita rasa malu dan takder konfiden jadi leader untuk lantik dan lantik agen kita. Bila bisnes tak cukup modal, kita nak mintak loan. Tapi bila nak pitching untuk loan, kita takde konfiden dan malu sampai tak keluar suara.

.

πŸ”₯πŸ”₯
Memperkenalkan KELAS UUPSS (Upgrade Ur Public Speaking Skills: Upgrade Skill Pengucapan Awam Anda)
πŸ”₯πŸ”₯
.

Kenapa uoallzzzz KENA JOIN KELAS UUPSS???

βœ… Kelas kecil – max 10 orang – lebih penumpuan dan fokus kepada peserta
program. program 8 jam yang padat dan mantap.
βœ… Dilakukan dalam keadaaan santai – SaTE – Santai tapi Efisyen – tiada
tekanan sewaktu proses pembelajaran
βœ… Keadah penguasaan ilmu komunikasi dan pengucapan awam yang berkesan
βœ… Tenaga pengajar bertauliah – certified HRDF trainer & penceramah jemputan TEKUN
Nasional, Felda dan lain-lain
βœ… Teknik pengucapan awam yang ringkas, padat dan tepat
βœ… FOC – teknik berlive di media sosial dan hadapan kamera yang berkesan dan
mantap bernilai RM450.00
.

Apa yang uoallzzzz dari UUPSS? πŸ‘πŸ‘

πŸ‘Tahap konfiden dan kemahiran berkomunikasi uoallzzzz akan menjadi lebih
tinggi macam pemilik bisnes yang terkenal seperti Dato’ Seri Vida, Dato’ Aliff
Shukri dan lain-lain.
πŸ‘ Uoallzzzz akan dapat create biz networking yang lebih besar.
πŸ‘ Uoallzzzz akan dapat sembang dengan pelabur baru or pihak bank dengan
lebih konfiden, santai dan berkesan untuk kembangkan biz u allz.
πŸ‘ Uoallzzzz skrg boleh lantik dan latih agen2 baru utk luaskan lagi jajahan biz
uoallzzzz. ingat, mereka perlukan leader, leader bkn jer kena boleh
memimpin tapi mesti boleh berkomunikasi dan berinteraksi dgn baik dgn
team members.
πŸ‘ Uoallzzzz skrg boleh live dengan penuh konfiden dan bergayer untuk promo
biz uoallzzzz di media2 sosial sprt fb, insta, utube dan lain2.
.
‘Mak aiii .. hebatnyer kelas ni kan .. u allz .. x sabar nak masuk … ? Camner nak join ek????
.
Fuhh .. x sabaq nak order ek …? jap2 ek ..
Sabaq bro .. sabaq sis .. ada HADIAH khas utk uoallzzzz …
.

Harga KELAS UUPSS adalah RM500.00 tapi sempena PROMOSI TAHUN BARU CINA NIIIEEE .. iooalzzz nak bagi diskaun marhaiinnn utk uoallzzzz
.
HARGA KELAS UUPSS HANYA RM350.00 JERRRRRR
.
Tapiii … bukan utk sume orang ek …
Hanya utk uoallzzzz yang terpilih dan bertuah jerrr — kira2 mcm the chosen one laa ek
10 orang terawal jerrrr ekkkk … yang terima OFFERRRRRR marhaiinnn ni …
hokeyyy sumeeee … ! So .. cepat2laaaa bertindak uoallzzzz …
.

Untuk info lanjut and book slot uoallzzzz yang bertuah tu ,.. klik link kat bawah
http://mesejbroazli.my
http://mesejbroazli.my
http://mesejbroazli.my
.
nak cepat – klik link bawah ke website jomz uupss – ada testimoni mereka yang dah join .. jomz sume .. p
http://uupss.ailec.azlicare.my
http://uupss.ailec.azlicare.my
http://uupss.ailec.azlicare.my

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.