Home Career & Business Opportunity Berita baik buat para ibu yang nak CEPAT SIAP KEJE RUMAH!

Berita baik buat para ibu yang nak CEPAT SIAP KEJE RUMAH!

138
0

 

Selamat sejahtera semua rakan2

Berita baik buat para ibu yang nak CEPAT SIAP KEJE RUMAH!

Sabun majic ezi clean!

✔kelambu lama jadi baru

✔selimut dah berlumut,color dah jadi kelabu asap,rendam je beberapa jam dengan sabun ezi clean trus bertukar seperti selimut baru keluar dari kedai!

✔kasut jenis bergetah cth :- croc,flip flop dsb..rendam beberapa jam trus jadi seperti kasut baru keluar dari pasaraya!

✔setakat kasut sekolah,baju sekolah,tudung sekolah yg kotor giler tu..tak payah pening lagi..! Tak payah susah2 nak membebel kat anak2..
Rendam shj dgn sabun ezi clean!
Angkat dari rendaman trus jadi putih berseri seperti baru beli!

Nota tambahan : saya juga sedang sedia membimbing jika sahabat2 ingin menjadi ejen sabun serbaguna kami..
Keahlian & modal hanya RM50/- sahaja..dan saya sedia memberi percuma online teknik fast selling!

Dengan menjadi ejen sabun..minimum untung runcit RM100 sehari!

Jika sebulan? = untung runcit RM3000/-

Biz hanya di rumah..?

Berminat boleh whatsapp 0123645466 Rose

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.